Update fra marken - Juli 2019

Det er snart tid til at tænke på etablering af næste års raps. Giv din raps den bedste start i kampen med ukrudtet. Det gøres bedst med Kalif efter såning og inden fremspiring.

Få styr på enårig rapgræs fra starten.

Vinterraps er meget følsom overfor konkurrence lige efter etablering. Derfor gælder det om at holde den fri for ukrudt med det samme. 

Læs artiklen med Jørgen Rask fra Avlscenter Kauergaard, der to gange er kåret til Danmarks bedste inden for avl af Dansk Landrace. Han dyrker pløjefrit, køber ind via Agro Partnere A/S og ser udover kvalitet også på omkostningerne i såvel mark som stald.

Klik her : https://www.adama.com/danmark/da/news/2197/kalif-360-sc-artikel-rask

 

Overvej hvordan ukrudtet skal bekæmpes på en effektiv og sikker måde i rapsen

 

Det varer ikke ret længe, før vinterrapsen skal sås. Så derfor er det nødvendigt - som altid - at overveje, hvordan ukrudtet skal bekæmpes på en effektiv og sikker måde. ”Pris for at bekæmpe ukrudtet er selvfølgelig også vigtig og skal med i overvejelserne” læs hele artiklen om Niels Brink fra Kjellerup dyrker omkring 200 hektar med vinterraps.

Klik her:  https://www.adama.com/danmark/da/news/2197/kalif-360-sc-artikel

Få elimineret ukrudtet fra starten! 

Se og hør Lars Kruse Andersen fortælle og vise hvorfor det er Kalif der skal overvejes efter såning lige før fremspiring. 

Klik på videoen - husk lyd!

Kontakt Niels Jacob Jakobsen - Account Manager Denmark & Norway E-mail adresse: niels.jakobsen@adama.com Telefon: +45 2 01 86 01 7
Kontakt Lars Kruse Andersen - Account Manager Denmark & Sweden E-mail adresse: lars.andersen@adama.com Telefon:+45 51 24 90 70