Technológiai ajánlatok

 

A DURACER hazánkban a napraforgó termesztés egyedülálló ajánlata, mely hatékony a nehezen irtható kétszikű gyomok (mint pl.  a parlagfű) és egyszikű gyomok széles spektruma ellen.

A MIRADOR XTRA két hatóanyagú gombaölő készítmény, amely fertőzést megakadályozó és gyógyító hatása mellett zöldítő hatással is rendelkezik.

 

A RACER hazánkban a napraforgó termesztés meghatározó gyomirtó szere. Gyomirtó hatása kiterjed olyan nehezen irtható kétszikű gyomokra, mint a parlagfű.

A MIRADOR XTRA két hatóanyagú gombaölő készítmény, amely fertőzést megakadályozó és gyógyító hatása mellett zöldítő hatással is rendelkezik.

 

A MESO TRIO három hatóanyagú kukorica gyomirtó készítmény, amely széles hatásspektrummal és tartamhatással rendelkezik.

A TK-1 N és Zn tartalmú készítmény, amely erős egyszikű fertőzés esetén a Meso Trio hatékonyságát tovább növeli. 

 

A TRIMMER TRIO a kalászosok valamennyi jelentős gyomnövénye ellen hatékony gyomirtó készítmény.

A LEANDER TOP két hatóanyagú gombaölő szer, amely valamennyi kalász- és levélbetegség ellen kiváló védelmet nyújt.

 

Napraforgó és repce állomány-szárítására alkalmas ajánlat. A BROMOTRIL 40 EC csökkenti a pergési veszteséget, kedvezően hat az olajtartalomra. A MICROBIO és a N-tartalmú TK-1 hatásfokozóként működve erősíti a Bromotril hatékonyságát a lombtalanításban.

 

A KANTIK három hatóanyagot tartalmazó, a kalászosok valamennyi jelentős gombabetegsége ellen hatékony készítmény. 

A SEGURIS XTRA szintén három hatóanyagú készítmény, amely a bokrosodástól a kalászhányás kezdetéig véd a gombabetegségekkel szemben. Hosszú hatástartam és erős zöldítő hatás jellemzi.

 

A repce korai lombvédelmére rovar és gomba károsítók ellen a BLADE és a RESPOX együttes kijuttatását ajánljuk. A BLADE két hatóanyagú, hosszú tartamhatású rovarölő készítmény, felszívódó és kontakt hatással. A RESPOX kiemelkedő regulátor hatása mellett a gombabetegségek (fóma, alternária) ellen is az egyik leghatékonyabb készítmény.

 

A PIRIMOR egyedi hatóanyagú, speciálisan levéltetvek ellen kifejlesztett készítmény, nincs kialakult rezisztencia vele szemben. Azonnali a táplálkozás- és vírusterjesztés-gátlás. 

A LAMDEX EXTRA szívó-és rágókártevők ellen egyaránt hatékony rovarölő szer, gyors hatás-kifejtéssel rendelkezik.

 

A COLTRANE (Meristo Plus) mezotrion és dikamba hatóanyagok gyári kombinációja, mely lehetővé teszi a kukorica gyomirtásban a kétszikű gyomok széles spektruma elleni védelmet.

A NICOGAN hatásspektruma kiterjed a magról kelő és évelő egyszikű gyomnövényekre, valamint számos magról kelő kétszikű gyom ellen is hatékony.