Technológiai ajánlatok

 

A repce termés-potenciál optimális kihasználásához elengedhetetlen a korai gyomkonkurencia kikapcsolása, valamint a repce télállóság szempontjából fontos tőlevélrózsás állapotának megtartása. Ezen növényvédelmi célok eléréséhez nyújt segítséget az ADAMA SULTAN TOP + RESPOX  őszi ajánlata révén.
Kétszikű gyomfertőzöttség esetén (ebszikfű, tyúkhúr, veronika-félék, pipacs, galaj, árvacsalán-fajok) a SULTAN TOP-ot ajánljuk.
A RESPOX* a repce növekedés-szabályozás szegmensének kiemelkedő terméke, amely regulátor hatása mellett a gombabetegségek (fóma, alternária) ellen is hatékony.

* a RESPOX növekedés szabályozó gombaölő permetező szer azonos a 02.5/1790/2/2007. MGSZHK számon engedélyezett TOPREX növekedés szabályozó gombaölő permetezőszerrel.

 

 

A repce korai lombvédelmére rovar és gomba károsítók ellen a BLADE és a RESPOX együttes kijuttatását ajánljuk. A BLADE két hatóanyagú, hosszú tartamhatású rovarölő készítmény, felszívódó és kontakt hatással. A RESPOX kiemelkedő regulátor hatása mellett a gombabetegségek (fóma, alternária) ellen is az egyik leghatékonyabb készítmény.

 

A DURACER hazánkban a napraforgó termesztés egyedülálló ajánlata, mely hatékony a nehezen irtható kétszikű gyomok (mint pl.  a parlagfű) és egyszikű gyomok széles spektruma ellen.

A MIRADOR XTRA két hatóanyagú gombaölő készítmény, amely fertőzést megakadályozó és gyógyító hatása mellett zöldítő hatással is rendelkezik.

 

A RACER hazánkban a napraforgó termesztés meghatározó gyomirtó szere. Gyomirtó hatása kiterjed olyan nehezen irtható kétszikű gyomokra, mint a parlagfű.

A MIRADOR XTRA két hatóanyagú gombaölő készítmény, amely fertőzést megakadályozó és gyógyító hatása mellett zöldítő hatással is rendelkezik.

 

A MESO TRIO három hatóanyagú kukorica gyomirtó készítmény, amely széles hatásspektrummal és tartamhatással rendelkezik.

A TK-1 N és Zn tartalmú készítmény, amely erős egyszikű fertőzés esetén a Meso Trio hatékonyságát tovább növeli. 

 

A TRIMMER TRIO a kalászosok valamennyi jelentős gyomnövénye ellen hatékony gyomirtó készítmény.

A LEANDER TOP két hatóanyagú gombaölő szer, amely valamennyi kalász- és levélbetegség ellen kiváló védelmet nyújt.

 

A KANTIK három hatóanyagot tartalmazó, a kalászosok valamennyi jelentős gombabetegsége ellen hatékony készítmény. 

A SEGURIS XTRA szintén három hatóanyagú készítmény, amely a bokrosodástól a kalászhányás kezdetéig véd a gombabetegségekkel szemben. Hosszú hatástartam és erős zöldítő hatás jellemzi.

 

A PLENUM a repce fénybogár elleni védekezés egyedi készítménye, amely egyedi hatásmechanizmusa révén rezisztencia törő. 

A MIRADOR XTRA két hatóanyagú gombaölő készítmény, amely fertőzést megakadályozó és gyógyító hatása mellett zöldítő hatással is rendelkezik. 

A LAMDEX EXTRA széles hatásspektrumú szívó- és rágókártevők ellen egyaránt felhasználható gyorshatású rovarölő készítmény.