Gyomirtás: 

A LEGATO TRIO három, eltérő hatásmechanizmusban dolgozó hatóanyag kombinációja, mely alkalmas a kalászosok ősszel történő gyomirtására, ezáltal a korai gyomkonkurencia kikapcsolására és a tavaszi kezelés okozta stressz kiküszöbölésére. Három hatóanyagának köszönhetően hosszú hatástartammal és kiváló talajon keresztüli hatással rendelkezik az ősszel kelő egy-és kétszikű gyomok ellen. 

A DIKAMIN és a TRIMMER 50 SX ajánlott kombinációja egy vezető szulfonil-urea megbízhatóságát és széles hatásspektrumát egyesíti a hormonok gyorsaságával. A gabonafélék legtöbb fontos kétszikű gyomnövénye ellen hatékony, beleértve a nehezen irtható mezei acatot is. 

TOMIGAN 250 EC a ragadós galaj ellen, annak minden fejlődési stádiumában teljes védelmet ad minden kalászos gabona félében. Optimális időpontban alkalmazva alacsony dózisban, igen gazdaságos megoldást ad. Megkésett védekezés esetén az egyetlen hatóanyag, ami a galaj teljes pusztulását okozza, a gabona károsítása nélkül. 

TRIMMER 50 SX: a gabona gyomirtás klasszikus hatóanyagát, a tribenuron-metilt tartalmazza. 

A TRIMMER TRIO három hatóanyagot tartalmazó, gyakorlatilag a kalászosok valamennyi jelentős gyomnövénye ellen hatékony készítmény.

Gombavédelem:

A KANTIK gombaölő szer prokloráz, tebukonazol és fenpropidin hatóanyagokat tartalmaz, mely ma a kalászosok gombabetegségei ellen az egyik legkiválóbb megoldás.

A SEGURIS XTRA és a MIRADOR XTRA egyedi kombinációk a kalászosokban előforduló gombabetegségek ellen. Zöldítő hatásuk révén pozitívan hatnak a termésképzésre, és javítják a növények szárazsággal szembeni ellenálló-képességét, ezért alkalmazásukat a növények intenzív növekedési időszakára kell időzíteni.

A LEANDER TOP két hatóanyagú gombaölő szer, amely valamennyi kalász és levélbetegség ellen kiváló védelmet nyújt. Fertőzést megakadályozó és gyógyító hatással egyaránt rendelkezik. A készítmény rendkívül hatékony mind a vörös, mind a sárgarozsda ellen. 

A MIRAGE 45 EC mélyhatású készítmény, a növény külső szöveti állományába felszívódik, lemosódástól nem kell tartani, nem mozog el a növényben, így nem hígul, hanem tartós védelmet ad. Hatásspektruma kiterjed a gabonafélék fuzárium, levélfoltosság és szártő betegségcsoportot okozó gombái ellen. 

Rovarvédelem:

A kalászosok legfontosabb rovarkártevői (levéltetek, vetésfehérítő bogarak, gabonapoloskák) ellen ajánlott termékeink a LAMDEX EXTRA, mely vetésfehérítő bogarak valamint gabonapoloskák ellen kiemelkedő hatékonyságú és a PIRIMOR 50 WG, amely egyedi hatóanyaga révén speciális levéltetű irtó készítmény. 

A két termék elérhető a Piridex csomag részeként.

 

Talajkondicionálás, hatásfokozás:

Az erősen viaszos levelekkel rendelkező gyomnövények esetén MICROBIO hatásfokozóként való használata nélkülözhetetlen. Rugalmas eső-ellenálló filmréteget képezve ráragasztja a permetlevet a gyomnövényre, ezáltal biztosítva a hatóanyagok minél nagyobb mértékű akkumulációját. Alkalmazásával a növényvédő szerek tökéletesebben keverednek. Elősegíti az egyenletes növényvédő szer fedettséget.

Az AQUARIUS talajkondicionáló készítmény, mely segíti a növényt a terméspotenciál jobb kihasználásában, a vízhiány okozta tünetek enyhítésében.