Gyomirtás: 

A RACER hazánkban a napraforgó termesztés meghatározó gyomirtó szere. Helyzeti szelektivitással rendelkezik a napraforgóra, gyomirtó hatása pedig kiterjed a legnehezebben irtható kétszikű gyomokra is (pl. parlagfű). A bemosó csapadék hiányának kiküszöbölésére talajba dolgozható (ppi), és preemergensen is használható. 

DURACER: a kombináció a napraforgóban előforduló legfontosabb magról kelő egy- és kétszikű gyomnövények ellen hatékony.

Az AGIL 100 EC valamennyi fű-féle gyom ellen látványos és megbízható hatást ad, a kultúrnövényre pedig teljes szelektivitást biztosít. Dózisát a kiirtandó fűfélék típusa és fejlettsége alapján kell megválasztani.

Gombavédelem:

MIRADOR EXTRA a napraforgó szár-, levél- és tányérbetegségei ellen a magyar piacon egyik leggyakrabban alkalmazott, kiemelkedő hatékonyságú készítmény. Hatóanyagai révén fertőzést megelőző és gyógyító hatással rendelkezik, ezáltal a kezelés rugalmasan időzíthető. Zöldítő hatása révén pozitívan hat a termésképzésre, valamint javítja a növény aszállyal szembeni ellenálló-képességét. 

Rovarvédelem:

Ajánlatunk a napraforgó kártevői közül levéltetű, poloska és bagolylepke-lárva elleni védelemre a LAMDEX EXTRA. Erős levéltetű fertőzöttség esetén PIRIMOR 50 WG alkalmazása javasolt.

Deszikkálás:

A Bromotril R Pack ajánlat alkalmas a napraforgó hatékony deszikkálására. A kezelést a napraforgó kaszatok 25-35% nedvesség-tartalmánál kell elvégezni. Használatával az állomány az 5-6. napot követően szárad el és válik egyenletesen betakaríthatóvá, emellett csökken a pergési veszteség, kedvező a hatás az olajtartalomra.

Talajkondícionálás:

Az Aquarius egyedi, talajkondicionáló készítmény, mely segíti a növényt a terméspotenciál jobb kihasználásában és az aszály tüneteinek enyhítésében. Alkalmazásával magasabb, fejlettebb állomány, hosszabb ideig tartó virágzás érhető el.