Gyomirtás: 

A SULTAN GYOMIRTÁSI RENDSZER tökéletesen alkalmazkodik az eltérő gyomviszonyokhoz, a változatos időjárási körülményhez és a különböző termelői igényekhez. Ajánlatunkban markánsan elválik a posztemergens és a preemergens technológia.

A klasszikus metazaklór hatóanyagú SULTAN 50 SC hosszú és megbízható tartamhatással rendelkezik, így képes a repcét a vetéstől gyommentesen tartani. 

A SULTAN TOP a repcetermesztés új, innovatív terméke. A metazaklór kiegészítése quinmerakkal erősíti a termék posztemergens hatását. A Sultan Top a magas dózisú quinmerak hatóanyagnak köszönhetően hatékonyabb a veronikafélék, pásztortáska, árvacsalán, a pipacs és több más kétszikű gyomnövény ellen. 

A SULTAN-SALSA DUO csomag felhasználásával kiemelkedő hatékonyságot érhetünk el a keresztesvirágúak családjába tartozó gyomfajok ellen pl. vadrepce, sebforrasztó zsombor, repcsényretek, tarsóka, ugyanakkor kiváló szelektivitással rendelkezik a repcére. Hosszú tartamhatás mellett kijuttathatósága rugalmas.

A propizamid hatóanyagú BARCLAY PROPYZ hatékonysága kiemelkedő az egyszikű gyomok ellen (nagy széltippan, őszi búza árvakelés, tarackbúza), valamint pipacs, pásztortáska és tyúkhúrral szemben is. Kiváló talajon keresztüli hatással rendelkező, alacsony hőmérsékleten is hatékony gyomirtó szer.

Az AGIL valamennyi fűféle gyom ellen látványos és megbízható hatást ad, a kultúrnövényre pedig teljes szelektivitást biztosít. Dózisát a kiirtandó fűfélék típusa és fejlettsége alapján kell megválasztani. 

Gombavédelem:

A MIRADOR EXTRA kitűnő hatékonyságú a repce kiemelten fontos betegségei (szklerotínia, fóma, alternária) ellen. Hatóanyagai révén fertőzést megelőző és gyógyító hatással rendelkezik. Korai alkalmazás esetén növeli az elágazások számát. Hosszú hatástartamú. Zöldítő hatása révén pozitívan hat a termésképzésre, az olajtartalomra, valamint javítja a növény aszállyal szembeni ellenálló-képességét. 

Növekedésszabályozás és gombavédelem:

A repce magas terméshozamának biztosításához elengedhetetlenül szükséges az állomány télre való felkészítése és a megfelelő kondíció kialakítása. Az őszi regulátoros kezelés hatására a repce gyökérnyaki része megvastagszik, gyökérzete erősödik, a tápanyag felvétel optimális lesz, elmarad a szárba indulás. Ezen hatások eredményeképp javul a növények kondíciója, télállósága, csökken a kifagyás veszélye így a repce terméspotenciáljának jobb kihasználása érhető el.

A RESPOX a repce növekedés-szabályozási szegmensének kiemelkedő terméke, amely regulátor hatása mellett a gombabetegségek (fóma, alternária) ellen is hatékony.

A RESPOX növekedés szabályozó gombaölő permetező szer azonos a 02.5/1790/2/2007. MGSZHK számon engedélyezett TOPREX növekedés szabályozó gombaölő permetező szerrel.

Rovarvédelem:

Őszi és tavaszi rovarvédelemre ajánljuk a gyors taglózó hatású LAMDEX EXTRA-t. A jól bevált lambda-cihalotrin hatóanyag új formulációban áll a termelők rendelkezésére. A hatóanyag szabad formában van jelen, azonnal kifejti hatását.

A BLADE acetamiprid és lambda-cihalotrin hatóanyagok kombinációja. Taglózó és felszívódó hatással egyaránt rendelkezik, repcében ősszel és tavasszal egyaránt alkalmazható rovarölő készítmény.

A BLADE rovarölő permetezőszer azonos a 04.2/7-1/2012 MgSzH számon engedélyezett INAZUMA rovarölő permetezőszerrel.

Deszikkálás:

A BROMOTRIL 40 EC az a készítmény, ami a repce kíméletes és hatékony deszikkálására alkalmas. Használata során az állomány 5-6 nap alatt egyenletesen betakaríthatóvá válik, csökken a pergési veszteség, kedvezően hat az olajtartalomra, és elsodródás esetén nem tesz kárt a gabona- és kukoricatáblákban.

Növénykondicionálás, hatásfokozás:

A repce erősen viaszos levelekkel rendelkezik, így a rovar és gombaölő szerek esetében, valamint deszikkálásnál a MICROBIO hatásfokozóként való használata nélkülözhetetlen a repce védelmében. Rugalmas eső-ellenálló filmréteget képezve ráragasztja a permetlevet a növényre, így tartós védelmet biztosít. Alkalmazásával a növényvédő szerek tökéletesebben keverednek. Elősegíti az egyenletes növényvédő szer fedettséget. 

Az AQUARIUS talajkondicionáló készítmény, mely segíti a növényt a terméspotenciál jobb kihasználásában, a vízhiány okozta tünetek enyhítésében.