Gombavédelem:

A NORDOX 75 WG a legnagyobb hatóanyag-tartalmú, kiváló tapadó képességű, vörös színű rézkészítmény, ami egyedülálló hatékonyságot nyújt a szőlőperonoszpóra és szőlőorbánc ellen. Fürtzáródás időszakában kedvezően befolyásolja a szürkepenész elleni védekezések eredményességét. A kezeléseket 20 cm-es hajtáshossztól javasoljuk megkezdeni, a fertőzési nyomástól függően 7-14 naponta.

A FOLPAN 80 WDG a jelentősebb kórokozók (peronoszpóra, szürkepenész, szőlőorbánc, vessző- és karelhalás) ellen, a rezisztencia kialakulásának veszélye nélkül használható kontakt hatású gombaölő szer.

Rovarvédelem:

Szőlőmolyok kártétele ellen alkalmazható a taglózó hatású LAMDEX EXTRA . Alkalmazásánál figyelembe kell venni, hogy méhekre mérsékelten veszélyes.

Hatásfokozás: 

A MICROBIO tökéletes fedettséget biztosít a permetcseppek felületi feszültségének csökkentésével, és tartós védelmet ad a rugalmas vegyszerfilm létrehozásával. Elősegíti a szisztemikus növényvédő szerek és lombtrágyák felszívódását. Növeli a permetezés biztonságát, mert percek alatt esőállóvá teszi a kijuttatott szereket.