Istoric

De aproape 70 de ani, suntem alături de fermieri în misiunea lor de a transforma pământul în câmp roditor, într-un mod durabil și de a asigura prosperitate.

Două companii partenere, Makhteshim și Agan, s-au angajat într-o călătorie științifică în care chimia și agrochimia au adus soluții pentru a hrăni populația în continuă creștere a Israelului, în ciuda resurselor naturale reduse. Succesul nostru local a evoluat în dorința de a furniza fermierilor din întreaga lume produse de protecția plantelor de calitate superioară, cu eficiență fără compromisuri.

 

Cu fiecare decadă, ne-am extins și ne-am dezvoltat, ajungând o companie globală, care a atras oameni, organizații și parteneri valoroși care contribuie la succesul nostru cu experiența și cultura lor proprie. Oamenii, produsele și experiența noastră sunt cele care ne recomandă ca furnizori de soluții noi și mai bune pentru a simplifica viața fermierilor.

 

Parteneriatul promițător cu ChemChina este un alt capitol în istoria noastră. Beneficiile reciproce se întind dincolo de granițele Chinei, pe măsură ce continuăm să fim prezenți pe tot globul.

 

Împreună, ca o singură companie globală, obiectivul nostru este să punem la dispoziția echipei noastre toate instrumentele care să contribuie la dezvoltarea agriculturii, dar în special a celor ce lucrează în agricultură, să răspundem cerințelor fermierilor, pentru creșterea recoltelor și pentru a simplifica activitatea agricolă, utilizând suprafața agricolă existentă și cu mai puține inputuri.