Viziune

Simply.Grow.Together.

Asta este ceea ce Adama promite fermierilor, agriculturii și angajaților săi. Trei cuvinte uzuale. Cu toate acestea, ele au puterea de a realiza o diferență durabilă în agricultură.

Ce înseamnă Simplu (Simply)?  Înseamnă o mai mare siguranță și o planificare mai bună. Astfel putem îmbunătăți calitatea vieții fermierilor și a familiilor acestora. Pentru noi, înseamnă metode interne noi.

Creșterea (Grow) este beneficiul fundamental al simplității pentru agricultori, în fiecare sens al cuvântului: creșterea recoltei, dezvoltarea afacerii, un statut crescut, o agricultură dezvoltată. Acest lucru ne face să depășim sprijinul acordat în câmp. Vom furniza asistență și consultanță de la semănat la valorificarea recoltei, depășind caracterul strict al afacerii. Astfel, fermierii își vor redobândi statutul binemeritat în comunitate.

În cele din urmă, Împreună (Together) vom face toate acestea. Este vorba despre progres. Împreună este modul specific în care ne vom dezvolta și vom oferi soluții simple: împreună cu familia, colegii, și cu toți cei implicați în agricultură - o chemare de a lucra împreună indiferent de sector și funcționalități, totul pentru randamentul activității agricole.

În calitate de angajați ai Adama, în calitate de fermieri, de custozi ai pământului, vom lucra împreună pentru a găsi soluții simple pentru agricultură și pentru dezvoltare. Agricultura este prea importantă pentru a fi realizată doar de o persoană sau o companie: responsabilitatea este a tuturor.

Man at field