Promocija brenda ADAMA

03.10.2014. u hotelu Hyatt u Beogradu sa brojnim poslovnim partnerima i dragim prijateljima proslavili smo promociju brenda ADAMA i promenu naziva Magan Agrochemicals u Adama SRB.
 
Pored novog brenda ADAMA promovisali smo i novi pristup gde se poljoprivrednik stavlja u fokus uz slogan Simply.Grow.Together. ili u prevodu Jednostavno.Rastemo.Zajedno.
 
Zašto novo ime i novi brend?
 
Mi nismo kao neke druge kompanije imali jedno ime svuda u svetu. Stvarnost je da smo imali 56 različitih imena sirom sveta. Svaka naša kompanija je imala drugačije ime: Feinchemie u Nemačkoj, Milenia u Brazilu, Farmoz u Australiji, Makhteshim Agan u Izraelu. Nije bilo prepoznavanja kompanije kao globalnog entiteta, čak i naši proizvodi nisu mogli da budu povezani sa kompanijom. 
 
Došao je trenutak da se krene od kuće različitih brendova prema jednom brendu, jednoj slici, jednoj kulturi nečemu što je ujedinjeno i nečemu što vi kao naši partneri možete prepoznati umesto da razmišljate da li ovaj proizvod pripada ovoj kompaniji.
 
U našem globalnom portfoliju imamo više od 1400 proizvoda. I snalaženje sa ovih 1400 proizvoda koji pripadaju različitim brendovima i kompanijama je bio jako kompleksan zadatak. 
 
Vreme je bilo da olakšamo navigaciju našim zaposlenima, partnerima i poljoprivrednicima. Pomerili smo se od ovih hiljadu različitih proizvoda i različitih ideja prema jednostavnom modelu hibridnog portfolija iza čega stavljamo koncept koji je lako prepoznati. 
 
U okviru hibridnog portfolija mi imamo proizvode koji su veoma prepoznatljivi i koji imaju jak brend u svetu poljoprivrede i to su naši Advanced ili jedinstveni napredni proizvodi. Imamo proizvode koje zovemo Essentials ili osnovni koji su poljoprivrednicima potrebni u svakodnevnim aktivnostima. 
 
Treća linija proizvoda su bazični proizvodi koji su dugo prisutni na trzistu, a od proizvoda drugih proizvođaca se izdvajaju sigurnim kvalitetom. 
 
Postavljamo ove linije proizvoda kako bi nama i našim partnerima bilo lakše snalaženje sa našim proizvodima. Svi oni mogu i treba da se kombinuju kako bi poljoprivredniku pružili svoje maksimalne performanse i osigurali rešenje problema koji ima.
zajednicka fotografija
znacka adama