Simply.Grow.Together.

ADAMA obećanje za poljoprivrednike, poljoprivredu i naše zaposlene. Ovo su tri jednostavne engleske reči, koje verujemo imaju potencijal za stvaranje trajne promene u poljoprivredi i osiguranje održivog razvoja naše organizacije.

SIMPLY. JEDNOSTAVNO.

Gde je poljoprivreda postala komplikovana, mi ćemo je pojednostaviti. To promoviše stabilnost i bolje planiranje. Na taj način, možemo unaprediti kvalitet života poljoprivrednika i njihovih porodica. Za nas kao organizaciju, to znači nov način rada u kompaniji.

GROW. RAST.

RAST. Povećanje je merljiva prednost u svakom smislu te reči, koja donosi jednostavnost u poljoprivredi za poljoprivrednike: povećanje prinosa, razvoj sopstvenog poslovanja, viši status ili na globalnom nivou - razvoj poljoprivrede. To je definitivno više od najkvalitetnije podrške u zaštiti bilja. Adama je i obaveza zaposlenih naše organizacije, u svojim mogućnostima za rast i pozitivne promjene.

TOGETHER. ZAJEDNO.

To je način na koji radimo i razvijamo se. Zajedno ćemo ostvariti naš cilj, stvaranje jednostavnih rešenja u saradnji sa brojnim partnerima i direktno sa poljoprivrednicima za dobrobit celog poljoprivrednog sektora. Zaposleni Adame  i poljoprivrednicii, čuvari zemlje, zajedno će generisati rast. Poljoprivreda je isuviše važna da jedna osoba ili kompanija sama može ukazati na smer razvoja. Mi delimo tu odgovornost.
kombajni u zitu