Innovation på Adama

Innovation är en del av vår företagskultur med arbetsprocesser som föder nya idéer, kreativitet och entreprenörsanda, som vi sedan översätter till ekonomiskt värde. Vi ser det som ett sätt att särskilja oss på marknaden och leverera det vi lovar – simply grow together – till lantbrukare, jordbruket och våra medarbetare.

Innovation vävs in som en naturlig del i vår verksamhet. Förutom att utveckla produkter, skapar vi också digitala verktyg som gör lantbrukarens liv enklare, förbättrar skördarna och förenklar deras lagerhantering.

Vi vågar gå våra egna vägar och försätter oss själva i en utvecklingscykel där vi testar, misslyckas, förbättrar och testar igen tills vi är nöjda. Visst vore det idealiskt med en snabb och felfri utvecklingsprocess, men vi har lärt oss att de bästa idéerna ofta föds ur misslyckade försök.

Det är en medveten process som tar oss bortom våra egna laboratorier, ut på fältet där vi kan lära oss mest när det gäller lantbrukarens behov. På så sätt kan vi skapa de bästa lösningarna som förenklar vardagen för jordbruket världen över.