Betydelsen av ADAMA

Vi är mycket stolta över vårt arv i Israel, och vi är lika stolta över det faktum att vi är verksamma i över 50 länder runt om i världen idag. Adama återspeglar ett globalt företag i kontakt med vår historia.

Namnet Adama är hebreiska för 'jorden', det viktigaste elementet inom jordbruk. Vårt starka anknytning till landet representerar vårt engagemang i jordbruk såväl som vår jordnära inställning, praktiska tillvägagångssätt och kultur. 'MA' binder oss till vårt ständiga arv som Makhteshim Agan, det ursprungliga namnet på företaget. 'Adam' i början och 'AMA' i slutet är en återgivning av Man och kvinna, och på många språk betyder 'AMA' också moder. Återigen en länk till moder jord – 'AD' i namnet symboliserar 'Föra jordbruket in i framtiden'. Genom de tre A:na i vårt namn påminns vi om vårt förflutna, vår nutid och vår framtid och är också en symbol för kvalitet.

Och slutligen de olika innebörder de framkallar hos olika människor låter oss alla personligen anknyta till våra kunder, partners och kollegor.

Plants on earth