ADAMA bruger dine personlige data som følger

Vi gemmer navn og kontaktoplysninger som f.eks. bedriftsstørrelse, evt. klager historik, evt. respons på forskellige events og din interaktion med os (f.eks. Om du åbner en e -mail eller klik på et link) samt de oplysninger der kommer fra din profil på sociale medier.

 

Vi behandler dine personlige data for vores legitime interesser for at få feedback om vores arrangementer, for at forbedre og fremme vores produkter og vores rådgivnings- og kundesupportstjenester på området samt for at skræddersy vores kommunikation til dine interesser og opbygge ADAMA-varemærket såvel som, ved dit samtykke til direkte marketing formål.

 

Vi skræddersyr vores marketingkommunikation til dine præferencer, så du modtager oplysninger, der er relevante for dig, ved at kombinere dine personlige data med andre oplysninger, som led i vores produkt- og supporttjenester eller som reaktion på marketinginitiativer (f.eks.  om du har åbnet en e-mail fra os eller klikket på et link) eller fra dine abonnementer til onlinetjenester eller offlinetjenester og aktiviteter, der tilbydes af ADAMA.

 

Til dette formål kan vi dele personlige data med ADAMA-datterselskaber, hvoraf nogle kan være placeret uden for det land, hvor du befinder dig (for en liste over ADAMA-partnere, herunder adresser se her https://www.adama.com).

Nogle tilknyttede virksomheder er beliggende uden for EU i Israel og Schweiz, som begge er officielt anerkendt som et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau for personoplysninger.

 

Vi opbevarer dine personlige data i en periode på 2 år.

 

Du har ret til at få adgang til dine personlige oplysninger og få en kopi af de data, vi har om dig, for at kræve rettelse eller sletning af dine personlige data. Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personlige data til direkte markedsføring og at gøre indsigelse mod og begære begrænsning af behandlingen i visse andre tilfælde. Du kan også bede os om at levere dine personlige data i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet).

 

Du kan til enhver tid nægte samtykke og / eller tilbagekalde samtykke eller gøre indsigelse mod behandlingen af ​​dine personlige data til direkte markedsføring, ved at kontakte os ved <indsæt generisk "afmeld" e-mail-adresse>.

 

Du kan klage til EU's databeskyttelsesmyndighed i det land, hvor du bor, hvor du arbejder, eller hvor der er sket en påstået overtrædelse af GDPR-regulativet( General Data Protection Regulation). For at gøre brug af dine rettigheder eller hvis du har spørgsmål til denne meddelelse, kontakt venligst privacy.officer@adama.com

For vores generelle privatlivspolitik og adfærdskodeks:

https://www.adama.com.

Denne oplysningsbekendtgørelse leveres af ADAMA Agricultural Solutions Ltd, Lufthavnsbyen, Golan Street, 7019900 Israel og dets tilknyttede virksomheder, der er ansvarlige for behandlingen af ​​dine personoplysninger som beskrevet i denne meddelelse.