Technológiai ajánlatok

adama
repce
adama
repce
adama
ADAMA
ADAMA hungary-növényvédőszerek
adama
ADAMA hungary-növényvédőszerek
adama
adama
ADAMA hungary-növényvédőszerek
ADAMA hungary-növényvédőszerek
ADAMA hungary-növényvédőszerek
ADAMA hungary-növényvédőszerek
ADAMA
ADAMA
Pyrinex Supreme + MultiFlow

A csomag összetétele 5 l Pyrinex Supreme + 10 l MultiFlow, mely 5 ha repce kezelésére elegendő.

A PYRINEX SUPREME gyári kombinációban egyesíti  a béta-ciflutrin gyors taglózó, és a klórpirifosz hosszú tartamhatását. A korszerű formuláció alacsonyabb környezetterhelés mellett hosszabb védelmet biztosít. A két különböző típusú hatóanyag alkalmazása mellett nincs rezisztencia veszély.
A repce állomány télre való felkészítésének egyik elengedhetetlen eszköze a MULTIFLOW növénykondicionáló, mely tengeri algát, nitrogént és bórt tartalmaz.
Használatával a növény jobban hasznosítja a rendelkezésére álló tápanyagokat, csökkenti a kórokozók okozta stressz tüneteit, és erősíti a növény védekező képességét.

Sultan R Pack
A SULTAN R PACK (metazaklór + klomazon) gyűjtőcsomagolású gyomirtó szert a repce vetését követő 3 napon belül, preemergensen juttassuk ki. Erős galaj, pásztortáska, pipacs fertőzés esetén kiváló hatékonyságú.  
A gyűjtőcsomag tartalma 10 ha repce kezelésére elegendő
 
 
 
 
 
 
Sultan Top + Orius 20 EW

Összetétel: 40 l Sultan Top + 15 l Orius 20 EW, mely 20 ha repce kezelésére elegendő
A SULTAN TOP gyomirtó szer a tömeges gyomkelés időszakához igazítva pre és posztemergensen egyaránt kijuttatható, a metazaklór quinmerak hatóanyaggal történő kombinációja tovább növeli a kétszikűek (pl. veronikafélék, pásztortáska, árvacsalán) elleni hatékonyságot.
Az ORIUS 20 EW a repce télre való felkészítésének egyik kulcseleme. A repce 4-6 leveles korában történő kijuttatással megelőzi a betegségek kialakulását, ugyanakkor regulátorként növeli a gyökérnyak-vastagságot, késlelteti a szárba indulást, ezzel javítva a télállóságot. Használata révén egészséges és erős állomány kezdi meg az áttelelést.


Sultan Salsa Duo+Orius 20 EW
Összetétel: 2 csomag SULTAN-SALSA DUO (40 l SULTAN 50 SC + 400 g SALSA 75 DF + Trend) + 15 l ORIUS 20 EW, amely 20 ha repce kezelésére elegendő.

A SULTAN-SALSA DUO csomag felhasználásával kiemelkedő hatékonyságot érhetünk el a keresztesvirágúak családjába tartozó gyomfajok ellen pl. vadrepce, sebforrasztó zsombor, repcsényretek, tarsóka, ugyanakkor kiváló szelektivitással rendelkezik a repcére. Hosszú tartamhatás mellett kijuttathatósága rugalmas. 

Az ORIUS 20 EW olyan regulátor és gombaölő szer egyben, amelynek őszi használata megakadályozza a korai szárba indulást, egyben javítja a repce télállóságát.

 
Seed Oprid+Seedron
Kalászosokban használható csávázószer.
Összetétel: 10 l SEED OPRID 600 FS + 10 l Seedron
Komplex védelmet biztosít a kalászosok magját károsító rovarok és gombabetegségekkel szemben. Csírakortól 4 leveles korig tartó hatással rendelkezik.  
 
 
 
 
 
Spirit T
A csomag 2 csomag SPIRIT-et + 10 l TREK P-t tartalmaz. 
A SPIRIT három hatóanyagot tartalmazó gyűjtőcsomagolású kukorica gyomirtó szer, amely komplett védelmet nyújt a kukorica legfontosabb gyomnövényei ellen. A Trek P-vel történő együttes kijuttatás esetén, a SPIRIT hatása látványosan felgyorsul, hatásspektruma kiszélesedik.

 

 

 

 

Zamir+MultiFlow
Az ajánlat 5 l ZAMIR gombaölőszert + 10 l MULTIFLOWnövénykondícionáló készítményt tartalmaz, mely 4 ha napraforgó kezelésére alkalmas:
A ZAMIR kombinált hatóanyaga valamennyi jelentős gombabetegség ellen védelmet nyújt.
A MULTIFLOW tengeri alga és bór tartalmának köszönhetően serkenti a fiatal növényi részek tápanyagforgalmát, biostimuláns hatása csökkenti a stressz okozta termésveszteséget, növeli a termés mennyiségét, javítja a minőségét.

 

 

Eco Pack
Az ajánlat tartalma: 20 l BUMPER 25 EC, 60 l ZAMIR és 12 l BULLDOCK 25 EC, amely 40 ha gabona kezelésére alkalmas. Az ajánlatban egyaránt megtalálja a kalászosok levélbetegségei ellen kiváló hatékonysággal rendelkező BUMPER 25 EC-t elsősorban a kalászosok korai kezelésére, míg a későbbi időpontban történő levél-és kalászbetegségek elleni kezelésekre alkalmazhatja a közkedvelt, 2 hatóanyagú ZAMIR készítményünket. A két gombaölő szert egészíti ki az ajánlatban a BULLDOCK 25 EC, erős taglózó hatással rendelkező, piretroid rovarölő szer.

 

Penta Pack Plusz
Az ajánlat tartalma: 16 db TRIMMER TRIO, 80 l LEANDER TOP, 60 l ZAMIR, 20 l BULLDOCK 25 EC, mely 50 ha gabona kezelésére elegendő. Ajánlatunkat az intenzív technológiák kedvelői számára alkottuk meg. A már jól ismert TRIMMER TRIO 3 hatóanyagú, a gyomok rendkívül széles spektruma ellen védelmet nyújtó gyomirtó szer mellé társítottunk két kiváló gombaölő szert. A fuzárium elleni hatással bíró, elsősorban késői kezelésekre szánt ZAMIR-t, amit ebben az ajánlatban a 2 hatóanyagú, rozsdabetegségek ellen kiemelkedő hatékonysággal rendelkező LEANDER TOP-pal egészítettünk ki a gabona korai kezelésére. Mindehhez társul az erős taglózó hatással rendelkező piretroid, a BULLDOCK 25 EC. Az ajánlat lehetővé teszi a teljes körű gyom-, gombabetegségek és rovarok elleni védelmet.

 
Mavrik Duo
Összetétel: 5 liter MAVRIK® 24 EW+ 3 kg SPILAN 20 SG
Ebben az egyedülálló ajánlatban két, méhveszélyességi szempontból nem jelölésköteles, eltérő hatásmechanizmusú hatóanyag szerepel.
20 ha repce vagy napraforgó rovarok elleni kétszeri kezelésére elegendő.

 

 

Penta Pack
A csomag 1 db TRIMMER TRIO-t + 5 l LEANDER TOP-t tartalmaz, amely 3 ha kalászos kezelésére elegendő.
A TRIMMER TRIO három hatóanyagot tartalmazó, gyakorlatilag a kalászosok valamennyi jelentős gyomnövénye ellen hatékony gyomirtó készítmény.
A LEANDER TOP két hatóanyagú gombaölő szer, amely valamennyi kalász és levélbetegség ellen kiváló védelmet nyújt. Fertőzést megakadályozó és gyógyító hatással egyaránt rendelkezik.

 

 

 

Qualy+Merpan
Az ajánlat 2 l QUALY-t + 5 kg MERPAN WDG-t tartalmaz, amely 3 ha kezelésre elegendő.
A kombináció alacsony hőmérsékleten is komplett védelmet biztosít a korai varasodás és monília fertőzések ellen. A két eltérő hatásmechanizmusú komponensének köszönhetően rezisztenciatörő hatású.

 
 
 
 
 
 
 
Racer+Zamir
Az ajánlat 10 l Racer-t + 5 l Zamir-t tartalmaz, amely 4 ha napraforgó kezelésére elegendő.  
A RACER hazánkban a napraforgó termesztés meghatározó gyomirtó szere.  Helyzeti szelektivitása rendkívüli a napraforgóra, gyomirtó hatása pedig kiterjed az olyan nehezen irtható kétszikű gyomokra is, mint például a parlagfű.
A ZAMIR két hatóanyagot tartalmazó napraforgó gombaölő szer, amely fertőzést megakadályozó és gyógyító hatással egyaránt rendelkezik. A készítmény a teljes növényre kiterjedő védettséget ad, mivel a prokloráz a felszívódás helyén véd, a tebukonazol pedig aktívan eljut a fiatal, növekvő részekbe. 

Mavrik+Mirador Forte
Az ajánlat 3 l MAVRIK 24 EW-t és 15 l MIRADOR FORTE-t tartalmaz, amely 10 ha repce és gabona-féle  kezelésére alkalmas. A MAVRIKméhekre nem toxikus rovarölő készítmény, amely nappal is permetezhető a virágzó repce kártevői ellen. A taglózó és tartamhatással egyaránt rendelkező védelmet biztosít a repce és a gabona – félek kártevői ellen. A MIRADOR FORTE eltérő hatásmechanizmusú hatóanyagok kombinációja, amely kiváló hatékonyságú a sárgarozsda és a szeptóriás levélfoltosság ellen. A készítménynek kiemelkedő zöldítő hatása van, amely még a fertőzésmentes időszakban is mérhető terméstöbbletet eredményez.

PendOxi
A csomag 5 l GALIGAN 240 EC-t + 20 l PENDIGAN 330 EC-t tartalmaz, amely 5 ha napraforgó gyomirtására elegendő. A kombinációt a vetést követő 3 napon belül, 150 – 200 l/ha vízzel egyenletesen kell kijuttatni. A PendOxi a napraforgóban előforduló legfontosabb magrólkelő egy- és kétszikű gyomnövény ellen hatékony védelmet biztosít.

 

 

 

Mavrik+MultiFlow
Az ajánlat 3 l MAVRIK 24 EW-t + 15 l MULTIFLOW-t tartalmaz, amely 10 ha napraforgó vagy repce kezelésére elegendő.
A MAVRIK méhekre nem toxikus rovarölő készítmény. Taglózó és tartamhatással egyaránt rendelkezik, mely hatékony védelmet biztosít a napraforgó és a repce kártevői ellen.
A MULTIFLOWtengeri alga és bór tartalmának köszönhetően serkenti a fiatal növényi részek tápanyagforgalmát, biostimuláns hatása csökkenti a stressz okozta termésveszteséget, növeli a termés mennyiségét, javítja a minőségét.

Pyrinex 25 CS+MultiFlow
Az ajánlat 4x5 l PYRINEX® 25 CS rovarölő szert + 4x5 l MULTIFLOW® növénykondícionáló készítményt tartalmaz, mely 10 ha kukorica kezelésére alkalmas.
A PYRINEX® 25 CS kontakt és gyomorméregként fejti ki hatását, a mikrokapszulákból hatóanyaga folyamatosan szabadul ki, amely hosszantartó védelmet ad a növényállományban.
A MULTIFLOW® tengeri alga és bór tartalmának köszönhetően serkenti a fiatal növényi részek tápanyagforgalmát, ugyanakkor biostimuláns hatásának köszönhetően a növények természetes védekező reakciói beindulnak, csökken a stressz okozta termésveszteség. A bór kedvező élettani hatásával elősegíti a virágok megtermékenyülését, a terméskötődést. A készítmény használatával nő a termésmennyiség, és  javul a termésminőség.