Gyomirtás: 

A metamitron hatóanyagú GOLTIX 90 WG és GOLTIX 700 SC felhasználható vetés után - kelés előtt, illetve állománykezelésre. Széles hatásspektrumú, szuperszelektív készítmények, hosszú tartamhatással. A GOLTIX 90 WG készítménynek száraz időben vetés előtt kijuttatva bedolgozása lehetséges.

A cukorrépában használható gyomirtószerek kiváló kombinációs partnere a POWERTWIN. A készítmény levélen keresztül hat, gyors és látványos perzselő hatása van a gyomokra nézve, míg a cukorrépával szemben kíméletes. Amennyiben GOLTIX 700 SC vagy GOLTIX 90 WG-vel kombinációban juttatjuk ki, a POWERTWIN erősíti azok posztemergens hatását. 

GOLTIX TITAN, metamitron és quinmerak kombinációja, mely kiemelkedő hatékonyságú kamilla, libatop, galaj és disznóparéj ellen. A többi gyomirtó szertől mindig külön menetben juttassuk ki.

Az AGIL 100 EC szelektív egyszikűirtó, levélherbicid. Gyorsan felszívódik és jól transzlokálódik. Magról kelők ellen már alacsony dózisban hatékony, magasabb dózisban az évelők újrahajtását is meggátolja. A készítmény mellé adjuvánst adagolni nem kell, mert azt gyárilag tartalmazza. A rezisztencia elkerülése érdekében alkalmazható a

Gombavédelem:

Az ADAMA kínálatában elérhető a  SPYRALE EC, mely a cukorrépa lisztharmat és cerkospóra elleni védelmének egyik leghatékonyabb eszköze. Hatóanyaga gyorsan felszívódik, és a fertőzés továbbterjedését megakadályozó hatással rendelkezik. Pozitívan befolyásolja a termésmennyiséget és a cukortartalmat. Hiánypótló termék, a rezisztens cerkospóra kezelésében kiemelt fontosságú. A rezisztencia elkerülése érdekében ajánlott kontakt termékekkel kombinálni pl.: a réz hatóanyagú NORDOX 75 WG.

A NORDOX 75 WG megelőző jelleggel alkalmazva megfelelő védelmet ad a cerkospórás, fómás és ramuláriás levélfoltosság, valamint a répaperonoszpóra ellen.

Rovarvédelem:

Cukorrépa levélkárosító kártevő ellen alkalmazza a gyors, taglózó hatású LAMDEX EXTRA-t és a speciális levéltetűirtó PIRIMOR 50 WG-t (PIRIDEX csomag).

Talajkondícionálás:

Az AQUARIUS egyedi, talajkondicionáló készítmény, mely segíti a növényt a terméspotenciál jobb kihasználásában és az aszály tüneteinek enyhítésében. Alkalmazásával magasabb, fejlettebb állomány, hosszabb ideig tartó virágzás érhető el.