Gyomirtás: 

A RACER hazánkban a napraforgó termesztés meghatározó gyomirtó szere. Helyzeti szelektivitással rendelkezik a napraforgóra, gyomirtó hatása pedig kiterjed a legnehezebben irtható kétszikű gyomokra is (pl. parlagfű). A bemosó csapadék hiányának kiküszöbölésére talajba dolgozható (ppi), és preemergensen is használható. 

DURACER: a kombináció a napraforgóban előforduló legfontosabb magról kelő egy- és kétszikű gyomnövények ellen hatékony.

Az AGIL 100 EC valamennyi fű-féle gyom ellen látványos és megbízható hatást ad, a kultúrnövényre pedig teljes szelektivitást biztosít. Dózisát a kiirtandó fűfélék típusa és fejlettsége alapján kell megválasztani.

Gombavédelem:

MIRADOR EXTRA a napraforgó szár-, levél- és tányérbetegségei ellen a magyar piacon egyik leggyakrabban alkalmazott, kiemelkedő hatékonyságú készítmény. Hatóanyagai révén fertőzést megelőző és gyógyító hatással rendelkezik, ezáltal a kezelés rugalmasan időzíthető. Zöldítő hatása révén pozitívan hat a termésképzésre, valamint javítja a növény aszállyal szembeni ellenálló-képességét. 

Rovarvédelem:

A KLARTAN 24 EW megbízhatóan irtja a napraforgót károsító poloskákat és levéltetveket, mindemellett jelentőségét növeli, hogy méhekre nem jelölésköteles, ezáltal méhek által látogatott állományban is korlátozás nélkül alkalmazható. Ajánlatunk továbbá a LAMDEX EXTRA levéltetű, poloska és bagoly-lepke elleni védelemre, illetve erős levéltetű fertőzöttség esetén PIRIMOR 50 WG (PIRIDEX csomag).

 

Deszikkálás:

A BROMOTRIL 40 EC az a készítmény, ami a repce kíméletes és hatékony deszikkálására alkalmas. Használata során az állomány 5-6 nap alatt egyenletesen betakaríthatóvá válik, csökken a pergési veszteség, kedvezően hat az olajtartalomra, és elsodródás esetén nem tesz kárt a gabona- és kukoricatáblákban.

Talajkondícionálás:

Az AQUARIUS egyedi, talajkondicionáló készítmény, mely segíti a növényt a terméspotenciál jobb kihasználásában és az aszály tüneteinek enyhítésében. Alkalmazásával magasabb, fejlettebb állomány, hosszabb ideig tartó virágzás érhető el.