Gombavédelem:

A SANVINO kifejezetten peronoszpóra fertőzés ellen alkalmazható új, egyedi összetételű gombaölő szer. Két eltérő hatásmódú hatóanyagot tartalmaz. Az amiszulbróm gátolja a mitokondriális sejtlégzést a gomba minden fejlődési szakaszában, továbbá spóraölő hatással rendelkezik. A hatóanyag kontakt és mélyhatású, a növény levelén gyorsan bejutva a szövet mélyebb rétegeiben deponálódik, jelenléte és aktivizálódása innen folyamatos. A termék másik hatóanyaga a folpet, mely kontakt hatású, a gomba spóra csírázást gátolja.

A NORDOX 75 WG a legnagyobb hatóanyag-tartalmú, kiváló tapadó képességű, vörös színű rézkészítmény, ami egyedülálló hatékonyságot nyújt a szőlőperonoszpóra és szőlőorbánc ellen. Fürtzáródás időszakában kedvezően befolyásolja a szürkepenész elleni védekezések eredményességét. A kezeléseket 20 cm-es hajtáshossztól javasoljuk megkezdeni, a fertőzési nyomástól függően 7-14 naponta.

A FOLPAN 80 WDG a jelentősebb kórokozók (peronoszpóra, szürkepenész, szőlőorbánc, vessző- és karelhalás) ellen, a rezisztencia kialakulásának veszélye nélkül használható kontakt hatású gombaölő szer.

Rovarvédelem:

A KLARTAN 24 EW új típusú, rezisztenciatörő piretroid, méhekre nem toxikus. Hatékony szőlőmolyok és az amerikai szőlőkabóca valamennyi fejlődési stádiuma ellen. Előrejelzésre alapozva egy szezonban kétszer is kijuttatható.
Szőlőmolyok kártétele ellen alkalmazható a taglózó hatású LAMDEX EXTRA. Alkalmazásánál figyelembe kell venni, hogy méhekre mérsékelten veszélyes.

Hatásfokozás: 

A MICROBIO tökéletes fedettséget biztosít a permetcseppek felületi feszültségének csökkentésével, és tartós védelmet ad a rugalmas vegyszerfilm létrehozásával. Elősegíti a szisztemikus növényvédő szerek és lombtrágyák felszívódását. Növeli a permetezés biztonságát, mert percek alatt esőállóvá teszi a kijuttatott szereket.