Overslaan en naar de inhoud gaan
Joost Joling

Nieuwe Key Account Manager Nederland

Joost Joling is de nieuwe Key Accountmanager voor Nederland in de Benelux en is verantwoordelijk voor de sales in Nederland. Joost is opgegroeid en wonende in Lichtenvoorde in het mooie Achterhoek. Als opleiding heeft hij de LAS, MAS en HAS gedaan. ‘’Een bewuste keuze, omdat ik op jonge leeftijd al wist dat ik ‘iets in het groen’ wilde gaan doen’’, zegt Joost.
Joost Joling

‘’Na mijn opleiding werkte ik als verkoopadviseur van gewasbescherming & meststoffen bij Agroburen. Vervolgens ben ik bij bloemenveiling Plantion hoofd van de salesafdeling geweest. Mijn laatste baan was bij Tradecorp Benelux, onderdeel van de Rovensa Groep en producent van biostimulanten en speciale meststoffen. Hier was ik Technisch Commercieel Manager Nederland. De reden dat ik nu voor Adama heb gekozen, omdat het een ambitieus bedrijf is, vanwege het productportfolio en de korte lijnen.’’

‘’We zijn blij met de komst van Joost, met zijn ruime saleservaring en zijn recente ervaring in de wereld van Biostimulanten is Joost een welkome aanvulling op ons team. Met hem in onze gelederen gaan we ervan uit u als klant nog beter te kunnen bedienen’’, zegt Kees Jan Nell, Area Manager ADAMA Benelux.

Joost is in zijn vrije tijd graag in de tuin aan het werk en hij doet aan hardlopen. ‘’Ook vind ik het leuk om naar festivals, zoals de Zwarte cross te gaan’’, aldus Joost.  

Joost begon zijn functie op 1 april en zal deels werken vanuit kantoor, en deels vanuit zijn home office in Lichtenvoorde.

Contactgegevens van Joost:

Mobiel: +31 6 13263072

E-mail: joost.joling@adama.com