Onze geschiedenis bij Adama

Al bijna 70 jaar helpen we boeren op een duurzame manier de woestijn groen te maken en zo een heel land tot bloei te brengen.

De twee zusterbedrijven Makhteshim en Agan sloegen de handen ineen om hun kennis van chemie en agrochemie om te zetten in oplossingen. Oplossingen die konden bijdragen aan het voeden van de groeiende bevolking van Israël, ondanks de schaarste aan natuurlijke hulpbronnen. Ons lokale succes groeide uit tot een visie om hoogwaardige en zeer effectieve gewasbeschermingsproducten te bieden aan boeren over de hele wereld.

Elk decennium hebben we onze mogelijkheden verder uitgebreid. Zo zijn we uitgegroeid tot een wereldwijd bedrijf dat werkt met waardevolle mensen, organisaties en partners die elke dag weer hun eigen cultuur en ervaring bijdragen. Met onze mensen, producten en kennis kunnen we nieuwe en betere oplossingen bieden die het leven voor boeren over de hele wereld eenvoudiger maken.

Onze veelbelovende samenwerking met ChemChina is het begin van een nieuw hoofdstuk in ons verhaal. De wederzijdse voordelen van onze fusie zullen ook buiten China merkbaar zijn bij onze inspanningen om onze wereldwijde leidende positie te versterken.

Samen, als één mondiale organisatie, willen we onze mensen de middelen bieden om agrariërs en de wereldwijde landbouwgemeenschap te ondersteunen. We willen de behoeften en ervaringen van boeren op elkaar afstemmen, met als doel betere oogsten bij eenvoudigere werkwijzen met een zuiniger gebruik van land en arbeid.

Dankzij de levenslange aandacht voor innovatie en passie om het leven van agrariërs eenvoudiger te maken, is Adama klaar om bij te dragen aan het vervullen van de levensbehoeften van de wereldwijde landbouw. We willen onze bijdrage leveren aan het voeden van een enorme, groeiende bevolking.

Timeline history of Adama