Simply. Grow. Together.

Dat is onze belofte aan agrariërs, de landbouw en onze medewerkers. Drie heel gewone woorden. Samen dragen ze ons doel uit om blijvend een verschil te maken voor de landbouw overal ter wereld en als bedrijf mee te groeien.

Waarvoor staat 'Simply'? Het staat voor meer zekerheid en betere planning. Op die manier verbeteren we het welzijn van agrariërs en hun gezinnen. Voor ons staat het ook voor een andere manier om intern met zaken om te gaan.

Grow' is het uiteindelijke voordeel van eenvoud voor agrariërs, in alle mogelijke betekenissen van het woord: groei in opbrengst, groei in zaken, groei in status, groei in landbouw. Daarmee gaan we verder dan uitstekende ondersteuning in het veld. We bieden ondersteuning en begeleiding van zaaien tot verkoop, voor de bedrijfsmatige kant en daarbuiten. Zo helpen wij boeren om hun verdiende status in de gemeenschap terug te krijgen. Het gaat ook over onze toewijding aan onze mensen en hun vermogen om zich flexibel op te stellen en mee te groeien.

'Together' staat voor waarmaken en vooruitgang. 'Together' gaat over de specifieke manier waarop wij eenvoud ontwikkelen en bieden – met gezinnen, collega's en de rest van de landbouwwereld. Het is een oproep om samen te werken over markten en functies heen, ten behoeve van de bedrijfstak.

Als medewerkers van Adama, boeren en beheerders van het land werken we samen om manieren te vinden die eenvoud scheppen en groei mogelijk maken. Landbouw is te belangrijk om één persoon of bedrijf de agenda te laten bepalen: we delen de verantwoordelijkheid met ons allen.

simply. grow. together.