Pachet Avansat Rapiță

Producție ridicată și protecție de top împotriva buruienilor

Mod de acțiune și recomandări de aplicare

Dorești un erbicid cu aplicare flexibilă, compatibil pentru preemergență și postemergență? Aplică Sultan Top imediat după semănat sau când cultura se află în stadiul de 4 frunze și controlează buruienile în momentul optim.


Sultan Top oferă o selectivitate excelentă pentru rapiță în timp ce formează o barieră de protecție la nivelul solului, împiedicând răsărirea buruienilor prin efectul rezidual și distruge buruienile deja răsărite prin acțiunea sistemică prezentă atât prin frunzele, cât și prin sistemul radicular al buruienilor. Sinergia celor două substanțe active conferă mecanisme diferite de acțiune care extind eficacitatea în luptă cu buruienile. Tratamentul cu Sultan Top se recomandă a fi aplicat pe un pat geminativ bine pregătit în condiții de umiditate optimă.


Spectrul de buruieni combătute este alcătuit din: Alopecurus myosuroides (coada vulpii), Apera spica-venti (iarba vântului), Echinochloa crus galli (iarbă bărboasă), Poa annua (hirușor), Galium aparine (turița), Matricaria sp. (mușețel), Stellaria media (rocoină), Viola sp. (trei frați pătați), Lamium sp. (sugel), Veronica sp. (doritoare), Sisymbrium sp. (brâncuța), Centaurea cyanus (albăstrița), Thlaspi arvense (pungulița), Capsella bursa pastoris (traista ciobanului).


Agil 100 EC este un graminicid modern caracterizat de o reacție rapidă împotriva buruienilor monocotiledonate și în special a samulastrei de cereale. Erbicidul este absorbit în aproximativ o oră și primele semne sunt vizibile la mai puțin de o săptămână de la aplicare. Pentru cultura de rapiță Agil 100 EC se utilizează în doza 0,5 l/ha.

 

Sultan Top

Cultură  : Rapiță
Spectru de combatere  : Buruieni dicotiledonate anuale și monocotiledonate anuale
Doză  : 2,0 l/ha

Agil 100 EC

Cultură  : Rapiță
Spectru de combatere  : Buruieni monocotiledonate anuale inclusiv samulastra înainte de înfrățire
Doză  : 0,5 l/ha