Pregătește-ți culturile de toamnă cu noile soluții Adama

Toamna se apropie, iar culturile tale trebuie să facă față dăunătorilor și buruienilor, dar să fie și pregătite de intrarea în iarnă. Ca să îți fie ușor, am dezvoltat o serie de soluții noi și pachete tehnologice, special create pentru sănătatea culturilor tale.

Cultura de cereale

Inovația 3-în-1 Trinity SC te ajută în combaterea buruienilor graminee și cu frunză lată din cerealele de toamnă, precum iarba vântului, turița sau muștarul săbatic.
Sinergia inovantă a celor 3 molecule consacrate de clortoluron (250g/l), diflufenican (40g/l) și pendimetalin (300g/l) acționează în 3 moduri diferite:

  • De contact: se absoarbe prin rădăcini și inhibă diviziunea celulară
  • De contact și slab sistemic: se absoarbe prin rădăcini și frunze și inhibă biosinteza carotenoizilor
  • Sistemic: se absoarbe prin rădăcini și frunze și inhibă fotosinteza.

Trinity SC este singurul antigramineic omologat în postemergența timpurie la grâu și elimină tasarea solului primăvara devreme.

Pachetul tratament semințe cereale conține Seedoprid 600 FS (10L) și Orius 6 FS (5L), fiind recomandat pentru tratarea a 10 tone de sămânță.

Insecticidul sistemic și cel mai bun fungicid împotriva Fusarium este un amestec compatibil dovedit și un obstacol eficient împotriva virozelor transmise de insectele dăunătoare.

Tank mix-ul este comercializat în formulare lichidă pentru a-ți fi foarte ușor să-l prepari.

Cultura de Rapiță

O producție ridicată a culturii de rapiță presupune implicit o protecție de top împotriva buruienilor.

De aceea, am selectat trei produse cu acțiune ultra rapidă asupra buruienilor și dăunătorilor și le-am adus în același Pachet Avansat : Sultan Top (40L), Agil 100 EC (10L) și Lamdex 5 EC (4L).

Pachetul are un spectru larg de combatere, incluzând buruienile problemă ca macul, turița, coada vulpii sau firuța și este o soluție eficientă în managementul buruienilor dicotiledonate rezistente la erbicide inhibatoare de sinteză, prin Sultan Top, și a tuturor monocotiledonatelor, precum samulastra de cereale, prin Agil 100 EC.

Pachetul Esențial îți asigură flexibilitatea în aplicare, pre sau postemergent, și este conceput pentru o suprafață de 20 de hectare.

Tratamentul conține Sultan 50 SC (30L), Leopard 5 EC (15L) și Lamdex 5 EC (4L), un amestec care, aplicat în preemergență, sporește producția cu minim 16% comparativ cu erbicidarea în postemergență.

Insectele dăunătoare ca gândacul lucios, viespea rapiței sau gărgărița tulpinilor, dar și buruienile rezistente sunt combătute cu succes.

Conceput pentru 10 hectare, Pachetul Sultan Extra acționează în două moduri diferite: contact și rezidual.

Pe bază de Sultan 50 SC (15L), Kalif 480 EC (2L) și Velocity (2L) utilizează substanțe active din diferite clase și astfel este asigurată distrugerea rezistenței anumitor buruieni, adjuvantul facilitând absorbția erbicidului de către buruieni, acoperind uniform frunzele plantei.

Turița, specie dificil de combătut în postemergență, este și ea eliminată de combinația Metazaclor din Sultan 50 SC și Clomazon din Kalif 480 EC.

La final, dorim să vă mulțumim că ne sunteți alături și, să vă anunțăm că orice produs Adama cumpărat vine cu premii electronice, electrocasnice, pentru fermă sau bricolaj.

Vă înscrieți aici și descoperiți câte puncte valorează fiecare produs în parte: Pachetul Avansat - 45 de puncte, Pachetul Esențial – 30 de puncte, Sultan Extra – 15 puncte și multe altele.

 

Noutati toamna Adama