AgriCall Adama, noua linie verde pentru fermieri

Începând cu această toamnă venim în sprijinul fermierilor care sunt în căutarea unor soluții pentru o cultură sănătoasă și o recoltă mai productivă, cu AgriCall - linia verde la care un reprezentant Adama va răspunde rapid la toate întrebările și nedumeririle legate de culturi, tratamente sau pachete tehnologice, într-un mod eficient.

Fiecare regiune a țării beneficiază de expertiza unui specialist care oferă soluții personalizate în funcție de climă, cultură și perioada anului. Imediat după semănat, când buruienile încep să își facă apariția, sau în timpul perioadei de vegetație când bolile și dăunătorii atacă culturile, noi îți oferim sfaturi pentru a combate toate aceste probleme.

0800 020 020 este numărul care poate fi apelat de luni până vineri, în intervalul 08:00 – 18:00.

Cum poți lua legătura cu reprezentanții noștri? Foarte simplu. În momentul în care auzi vocea robotului, selectează regiunea geografică în care îți desfășori activitatea agricolă, apoi județul, iar la final, după semnalul sonor, specialistul Adama îți va răspunde tuturor întrebărilor și îți va da soluțiile specifice pentru cultura ta.

În cazul în care niciun reprezentant Adama nu este disponibil în momentul în care se inițiază apelul, vei fi contactat de către noi în cel mai scurt timp posibil.

Ne auzim la 0800 020 020 și pe pagina noastră de Facebook
Adama AgriCall farmer