Adama Srbija

Adama Srbija je Vaš partner u poljoprivrednoj proizvodnji već dugi niz godina. Od porodične firme osnovane 1991. godine, do danas kao dela svetske kompanije Adama Agricultural Solutions sve vreme smo bili rame uz rame sa poljoprivrednicima. 

Među prvima smo shvatili da samo kao pouzdani partneri možemo da obezbedimo da naša kvalitetna rešenja svakom od Vas mogu da olakšaju život i bavljenje poljoprivredom. Pioniri smo savetodavnog rada na terenu kroz redovno praćenje stanja useva, vremenskih prilika, uslova pogodnih za razvoj bolesti, štetočina i korova i pravovremeno obaveštavanje poljoprivrednika kroz stalnu saradnju i kontakt.

Poljoprivrednicima poznata firma Magan Agrochemicals je u 2014. promenila naziv u Adama SRB, a sa promenom imena nastavljamo tamo gde smo stali, sa namerom da podignemo saradnju na viši nivo. Tražićemo način da jos više olakšamo poljoprivredniku bavljenje poljoprivredom u sve težim i kompleksnijim uslovima, iznalaženjem novih rešenja za njihove probleme ne samo u sferi sredstava za zaštitu bilja, već kao i do sada u prenošenju struke do svake njive. 

Naše obećanje Symply.Grow.Together. odražava našu posvećenost da pomognemo poljoprivrednicima, jer je samo zajedno možemo da rastemo.

rukovanje slika