Tietoja meistä

Adama haluaa rakentaa maailman, jossa ruokaturva on taattu ja maatalouden toimijat voivat luoda palkitsevan ja antoisan elämänuran. Kuulostaako tämä mahdottomalta? Emme tavoittele tätä päämäärää yksin mutta teemme asiat toisin kuin muut. Jatka lukemista, niin näet, miten toimimme.

Uskallamme luoda yksinkertaisia ratkaisuja

Maatalous on täynnä monitahoisia haasteita. Me Adamassa etsimme yksinkertaisia ja innovatiivisia ratkaisuja yhteistyössä maanviljelijöiden, agronomien, jakelijoiden ja viljely-yhteisöjen kanssa. Kyseenalaistamme jatkuvasti perinteisiä menetelmiä ja haluamme suojata satoa ja huolehtia muista maatalouden tehtävistä entistä helpommin ja käytännöllisemmin. 

Autamme viljelijöitä kehittymään

Maanviljely ei ole pelkkää peltotyötä. Autamme maanviljelijöitä kehittämään liiketoimintaansa aina kylvöistä myyntiin ja huolehtimaan työntekijöistään, perheenjäsenistään ja kumppanisuhteistaan. Haluamme myös nostaa maanviljelyn yhteiskunnallista asemaa. 

Autamme ihmisiä verkostoitumaan

Läheinen yhteistyömme viljelijöiden kanssa perustuu rehellisyyteen, avoimuuteen ja joustavuuteen. Luomme digitaalisen tekniikan avulla tehokkaita verkostoja ja tuomaan ihmisiä yhteen sekä vaikuttamaan viljelykäyttäymiseen ympäri maailman. 

Luomme uusia mahdollisuuksia

Maanviljely vaatii jatkuvaa uudistumista. Olemmekin luoneet kasvaville markkinoille kehittyviä alustoja, joiden avulla saamme nopeasti yhteyden viljelijöihin ja pystymme vaikuttamaan käytäntöihin ympäri maailman. 

Rakennamme perinnettä

Joitakin vuosia sitten osallistuimme hankkeeseen, jossa viljelijöitä autettiin muokkaamaan aavikkoalueesta vehreä kasvualusta kestävällä tavalla. Tämä edisti samalla alueen väestön elintasoa. Nyt koulutamme omia työntekijöitämme auttamaan viljelijöitä toimimaan samoin – maailmanlaajuisesti. 

Maanviljelijät eivät pysty saavuttamaan tätä tavoitetta yksin. Siksi me Adamassa teemme yhteistyötä maatalouden toimijoiden ja viljelijöiden kanssa ja saamme aikaan helppoa kasvua yhdessä.

A tractor