Adaman historia

Jo lähes 70 vuoden ajan olemme auttaneet viljelijöitä muokkaamaan aavikkoalueista vehreitä kasvualustoja kestävällä tavalla, mikä on edistänyt samalla kyseisten alueiden väestön elintasoa.

Aikanaan kaksi tytäryhtiötä Makhteshim ja Agan yhdistivät kemian ja maatalouskemian osaamisensa. Yhteistyö synnytti ratkaisuja, joilla taattiin luonnonvaroiltaan niukan Israelin alueen kasvavan väestön ruokaturva. Kehitimme tästä paikallisesta menestystarinasta ajan myötä maailmanlaajuisen ratkaisun viljelymaan suojaamiseen korkealaatuisten ja tehokkaiden suoja-aineiden avulla. 

Olemme kasvaneet kansainväliseksi yhtiöksi laajentamalla toimintojamme vuosikymmenten ajan. Olemme saaneet tueksemme merkittäviä henkilöitä, yrityksiä ja kumppaneita, jotka vaikuttavat omaan toimintaympäristöönsä päivittäin. Uudet ja tehokkaat ratkaisumme perustuvat tuotteisiimme, sitoutuneisiin työntekijöihimme ja tietotaitoomme. Niiden avulla voimme yksinkertaistaa ja tehostaa maanviljelyä eri puolilla maailmaa. 

Kumppanuutemme ChemChinan kanssa näyttää lupaavalta ja aloittaa uuden kappaleen historiankirjoissamme. Molempia osapuolia hyödyttävän kumppanuuden vaikutukset ulottuvat Kiinan rajojen yli, ja sen avulla vahvistamme asemaamme globaalina markkinajohtajana. 

Yhtenä kansainvälisenä yhtiönä voimme antaa työntekijöillemme paremmat työkalut maanviljelijöiden ja viljely-yhteisöjen tukemiseen eri puolilla maailmaa. Vastaamme maanviljelijöiden tarpeisiin tarjoamalla uusia yksinkertaisempia keinoja satojen parantamiseen. Otamme ratkaisuissamme huomioon maanviljelijöiden ammattitaidon, ja tavoitteemme on yltää parempiin tuloksiin vähemmällä työpanoksella ja maapinta-alan käytöllä. 

Adama on aina panostanut innovaatioihin ja viljelyn yksinkertaistamiseen. Nyt otamme vastaan maailmanlaajuisen maanviljelyn haasteen ja kannamme kortemme kekoon kasvavan väestön ruokaturvan takaamiseksi.

Timeline history of Adama