Om Oss

På Adama strävar vi efter en värld med en säker produktion av grödor. Så att varje människa ska kunna få mat på bordet och alla inom jordbruket har ett meningsfullt liv. Låter det omöjligt? Många delar den här visionen med oss, men vi gör det på vårt sätt.

Ett hållbart jordbruk 
Jordbruket är komplext och fullt av utmaningar. Vi vill hitta sätt att förenkla det. Därför samarbetar vi med lantbrukare, rådgivare, distributörer och de breda medlemsorganisationerna. Vi ifrågasätter det självklara för att föra jordbruket framåt genom enkla, praktiska, hållbara och innovativa lösningar inom växtskydd och mer därtill.

Vi hjälper jordbruket att utvecklas 
Vi hjälper dig som är lantbrukare att få saker gjorda – från sådd till försäljning, från ditt arbete på fältet till att höja din och dina kollegors status i samhället.

Nära relationer är en förutsättning 
Vi vill skapa nära relationer genom att vara ärliga, öppna och flexibla. Vi använder digital teknik för att bygga och driva ett kraftfullt nätverk som förenar människor och påverkar jordbrukets beteende över hela världen.

Vi öppnar för nya möjligheter 
Vi inser att jordbruket ständigt måste förnyas. Eftersom vi finns globalt och fortsätter växa till nya marknader kan vi snabbt nå och påverka lantbrukare i alla delar av världen.

Nu bygger vi vidare på traditionen 
För flera år sedan var vi en del av en resa som hjälpte Israels bönder att göra öknen grön på ett hållbart sätt. Det fick en nation att blomstra. Nu kan vi hjälpa världens lantbrukare att göra samma sak, men på en global nivå. Man kan inte åstadkomma denna förändring på egen hand. Det är därför vi på Adama arbetar hand i hand med dig i jordbruket för att: Simply. Grow. Together.

A tractor