Ugrás a tartalomra

Magatartási kódex

Az ADAMA [1] egy globális vállalat, amely a világ több mint 100 országában bonyolítja üzleti ügyeit, változó munkakörnyezetben, amely többek között az egyes országok kultúrájának, szokásainak és jogrendszerének különbségeiből adódik. A Vállalat nagy jelentőséget tulajdonít egy Magatartási Kódex elfogadásának, amely a Társaság valamennyi tisztségviselőjét, vezetőjét és alkalmazottját [2] irányítja azon magatartási szabályok tekintetében, amelyeket a Vállalat képviselőjeként megkövetelnek a kormányzati hatóságokkal, szállítókkal, fogyasztókkal, egymással versengő kereskedelmi testületekkel és a közösséggel - amelyben a Társaság üzleti tevékenységét folytatja - folytatott kapcsolattartás során, beleértve egymást. A Magatartási Kódex új magatartási szabályokat nem határoz meg, formalizálja a Társaság elfogadott és megszokott magatartási szabályait. A Vállalatnak és alkalmazottainak mindig törekedniük kell a rájuk vonatkozó Magatartási Kódex javítására és népszerűsítésére.

A teljes magatartási kódex megtekintéséhez töltse le az oldal jobb oldaláról.

1. A jelen Kódexben az „ADAMA” vagy „a Csoport” kifejezés az ADAMA csoportot és/vagy az ADAMA csoporton belüli társaságot jelenti.

2. A jelen Kódexben az „emberek” és a „munkavállaló” és a „magánszemély” kifejezések az ADAMA alkalmazottjára, vezetőjére és igazgatójára vonatkoznak,

valamint szolgáltató (menedzsment szolgáltatások, tanácsadó szolgáltatások stb.).