Mergi la conţinutul principal
Listen Learn Deliver.png

Noua perspectivă ADAMA AGRICULTURAL SOLUTIONS

Listen. Learn. Deliver.
Listen Learn Deliver.png

Începând cu aceast an, ADAMA Agricultural Solutions a adoptat un nou slogan, care reflectă felul în care brandul înțelege să evolueze, ca urmarea a unui proces strategic de reevaluare a misiunii și valorilor sale. Schimbarea de slogan s-a petrecut la nivelul întregului grup, în toate cele peste 100 de tări țări în care compania este prezentă. Sloganul ”Simply. Grow. Together” a devenit ”Listen. Learn. Deliver”. Noul slogan reprezintă o evoluție importantă în felul în care ADAMA înțelege să se apropie mult mai organic de fermier. Cu această nouă poziționare, nu soluțiile pentru protecția plantelor sunt cele mai importante elemente de comunicare, ci fermierul însuși, cu întreg universul lui de provocări și aspirații.

”Listen. Learn. Deliver” este mai mult decât un slogan. El subliniază o schimbare majoră de perspectivă: pentru ADAMA soluțiile pe care le furnizează sunt în primul rând urmarea unui proces de ascultare activă a nevoilor fermierilor și întelegere profundă a acestora. Promisiunea ADAMA este că fermierul va primi întotdeauna soluțiile cele mai adecvate nevoilor sale reale prin sinergia care se creează între ceea ce el își dorește, realitatea de pe teren, expertiza specialiștilor ADAMA în domeniu, relația personală și relevantă cu aceștia. O asemenea poziționare strategică, în care nu atât produsul este elementul principal ci călătoria de cunoștere care conduce către acesta reprezintă un element de unicitate pe piața de profil.În felul acesta, de la un anumit produs performant care rezolvă o problemă reală și imediată, până la un anumit design al recipientului în care este livrat produsul, fermierul împreună cu specialiștii ADAMA devin parteneri în furnizarea soluției finale.

Ce înseamnă LISTEN? Pentru ADAMA, a asculta înseamnă o căutare permanentă a oportunităților care ne ajută să interacționăm cu clientul nostru, cu specialiștii din domeniu și colegi pentru a înțelege mai bine provocările și nevoile cu care se confruntă clienții sau clientul sau fermierul.

Ce înseamnă LEARN? Pentru ADAMA a învăța înseamnă să punem la un loc informațiile adunate în prima etapă, împreună cu expertiza și cunoștiințele pe care compania le-a acumulat în istoria sa de peste 70 de ani.

Ce înseamnă DELIVER? Pentru ADAMA a furniza înseamnă culegerea roadelor unei strategii care are în centru angajamentul de a răspunde rapid și eficient nevoilor clientului nostru prin produse, soluții, servicii, și instrumente comerciale adecvate sau informații relevante pentru acesta.

Vechiul slogan - ”Simply. Grow. Together” – a reprezentat o etapă în evoluția companiei, în care s-a pus accent în primul rând pe soluțiile ADAMA și beneficiile sale, reprezentând, pentru o bună perioadă de timp, promisiunea companiei de a livra soluții simple, practice și inovatoare pentru protecția culturilor agricole, cu impact pozitiv, în egală măsura, asupra statutului fermierului și creșterii afacerii sale.