Mergi la conţinutul principal
sustenabilitate - Adama

Sustenabilitatea

integrată în afacerea noastră
sustenabilitate - raport

Descarcă Raportul de Sustenabilitate ADAMA 2022

Citește mai mult
Descărcați Tabelul de performanță ESG

Descarcă Tabelul de performanță ESG

Citește mai mult

Strategia noastră pentru sustenabilitate este determinată de rezultate

Sustenabilitatea este integrată în fiecare aspect al activității noastre în cadrul ADAMA. Întrucât agricultura regenerativă și sustenabilă devine o prioritate pentru cultivatorii și consumatorii de pretutindeni, ne concentrăm pe reducerea amprentei produselor noastre asupra mediului, oferind în același timp randamente ridicate de producție.

Totodată, depunem toate eforturile pentru a ne desfășura operațiunile într-un mod care să reducă consistent amprenta de carbon, deșeurile pe care le generăm și apa pe care o folosim. Ne asumăm un angajament solid față de siguranța muncitorilor, diversitatea la locul de muncă, echitatea și incluziunea, precum și față de bunăstarea comunităților în care lucrăm.

Produsele noastre

Lansăm pe piață un număr tot mai mare de soluții de protecție a culturilor extrem de eficiente și sustenabile, pentru a satisface nevoile fermierilor, prin inovații bazate pe platformele noastre tehnologice de formulare și soluții biologice.

Ne propunem să fim lideri în trei domenii cheie: produse cu doză scăzută care reduc cantitatea de substanță activă care se aplică pe câmp, obținând în același timp rezultate identice sau mai bune; produse concentrate prin care se reduce volumul care trebuie produs, ambalat, expediat, depozitat și eliminat, precum și produse biologice derivate în mod natural care controlează dăunătorii și bolile și îmbunătățesc sănătatea solului.

grau griu cereale

Activitatea noastră sustenabilă

Investim continuu în tehnologii și infrastructură pentru a reduce impactul activității noastre asupra mediului. Ne monitorizăm emisiile în aer, posibilele scurgeri din instalații și alți poluanți pentru a le menține pe toate la un nivel cât mai scăzut. Ne străduim să ne reducem dependența de combustibili fosili și să ne îmbunătățim mixul energetic.

Suntem mândri că o parte dintre unitățile noastre de producție au făcut trecerea către 100% energie regenerabilă, altele funcționează în principal cu energie hidroelectrică și prin arderea biomasei, iar multe au fost echipate cu panouri solare. De asemenea, suntem în proces de tranziție la vehicule electrice în întreaga companie.

sustenabilitate - mediu

Impactul nostru social

Promisiunea noastră față de oameni definește sentimentul nostru de apartenență la comunitate, deschiderea pentru dialog și angajamentul față de diversitate, incluziune și respect reciproc. ADAMA investește în siguranța, sănătatea, bunăstarea mentală și emoțională a oamenilor noștri și oferă multe oportunități pentru învățare și avansare în carieră. De asemenea, căutăm să îmbunătățim viața comunităților din zonele în care ne desfășurăm activitatea printr-o serie de inițiative locale și suntem mândri de gradul nostru ridicat de voluntariat în rândul angajaților noștri și de contribuțiile companiei noastre.

sustenabilitate - impact social

Politica noastră în ceea ce privește sustenabilitatea

Gestionăm sustenabilitatea la fel cum ne gestionăm întregul business și, de aceea, un element cheie al strategiei noastre de sustenabilitate este Rețeaua de Sustenabilitate, care este formată din reprezentanți ai tuturor unităților noastre comerciale globale. Colegii noștri implicați în această rețea dețin funcții importante la toate nivelurile și au responsabilități clar definite, ceea ce ne permite să ne stabilim și să ne îndeplinim cât mai eficient obiectivele legate de sustenabilitate.

conducere sustenabila

Raport ESG

2022
Sustenabilitate

Întrebări și răspunsuri cu Juan Valero, Directorul de sustenabilitate ADAMA

Citește mai mult