Gå til hovedindhold
roer

Karriere

Vi kender ikke hinanden endnu, men vi har måske fælles interesse i at komme til at arbejde for ADAMA. Måske ville du kunne trives i vores unikke virksomhedskultur og dynamiske arbejdsmiljø. Find ud af, om det er dig.

Hvorfor arbejde for ADAMA?

ADAMA er vokset fra at være en lokal producent af aktivstoffer til et globalt kraftcenter inden for plantebeskyttelsesindustrien, som et resultat af dette er vi blevet en mere mangfoldig virksomhed med mennesker, der bringer forskellige erfaringer til bordet. Dette gør vores kultur energisk og fuld af iværksætterånd.

raps

En chance for at påvirke

Hos ADAMA byder vi velkommen til nye ideer, fremmer kreativitet og giver vores folk mulighed for at tænke iværksætterorienteret. Du vil blive opfordret til at udfordre gamle måder at tænke på og bringe forskellige synspunkter på bordet. Og på grund af vores uformelle kultur er selv ADAMAs mest seniorledere tilgængelige og åbne for at høre dine ideer.

Values_Empowering people

Menneskers udvikling

Kontinuerlig læring opmuntres og understøttes i hele ADAMA, på alle niveauer og inden for hver funktion. Vi investerer i vores medarbejderes udvikling ved at bringe de mest avancerede læringsteknologier og indhold til virksomheden, og derigennem sikre ADAMAs konkurrencefordel på markedet.

At holde sig ajour med den seneste information og trends, tilføje kritiske færdigheder og styrke problemløsningsevner er ikke længere en luksus, men et must for at komme videre i din karriere.

Hos ADAMA er den eneste grænse din egen nysgerrighed og drive.

Farmer in the field