Gå til hovedindhold
Personaleskift i ADAMA Nordics

Personaleændringer

Personaleskift i ADAMA Nordics
Personaleskift i ADAMA Nordics

Lige nu foregår der personaleskift hos os i ADAMA. Rikard Larsson og Lars Kruse Andersen, begge Account / Technical Support Managers, skal videre til nye udfordringer.

Rikard Larsson vil nu hellige sig sit landbrug og vil starte fuld tid på sin gård i Fornåsa, Östergötland. "Jeg ser med stor taknemmelighed og glæde tilbage på mine 9 år i ADAMA. Det har været lærerigt og frem for alt sjovt at være med og bidrage til udviklingen af ​​svensk landbrug. Jeg kommer til at savne samarbejdet, jeg havde i mit job, men håber at møde folkene i andre sammenhænge i fremtiden".

Lars Kruse Andersen begynder at arbejde i Barenbrug som konsulent i græsfrødyrkning. "Jeg er taknemmelig for alle de sjove år hos ADAMA. 11 år er måske lang tid, men for mig er det gået hurtigt. Jeg er taknemmelig for alle de bekendtskaber og kontakter, jeg har haft. Forhåbentlig vil vi mødes i andre landbrugssammenhænge i fremtiden".

Rikard og Lars arbejder frem til 28. februar.

Sverige: Den 1. april tiltræder Niclas Sjöholm som Agronomy Support Manager. Niclas kommer senest fra Växtråd hos Lantmännen lantbruk.

Danmark: Stillingen er endnu ikke besat. Mere vil blive meldt ud snarrest.

 

Kontakt:
Sonny Jenssen
E-mail: sonny.jensen@adama.com
mobil: +45 21 259 027