Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της ADAMA

Η παρούσα πολιτική απορρήτου («Πολιτική Απορρήτου») ισχύει από τις 25 Μαΐου 2018. Ενδέχεται να ενημερώνουμε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου κατά καιρούς, αλλά δεν θα μειώσουμε τα δικαιώματά σας. Οι ενημερώσεις ισχύουν από την ημερομηνία έναρξης ισχύος, όπως υποδεικνύεται στην Ιστοσελίδα.

Σκοπός της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου

Δεσμευόμαστε να προστατεύουμε το απόρρητό σας και να διασφαλίζουμε την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Σκοπός της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου είναι να εξηγήσει τι κάνουμε με τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε («Προσωπικές Πληροφορίες»), όπως το όνομά σας, η ταχυδρομική σας διεύθυνση ή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Αυτός ο ιστότοπος λειτουργεί από την ADAMA Agricultural Solutions Limited, με διεύθυνση Golan Street, Airport City, 7015103, Ισραήλ ("ADAMA"). Οποιεσδήποτε Προσωπικές Πληροφορίες επεξεργάζεται η ADAMA σε σχέση με αυτόν τον ιστότοπο ελέγχονται από την ADAMA, η οποία είναι ο «υπεύθυνος επεξεργασίας» των Προσωπικών σας Πληροφοριών.

Ορισμένες από τις θυγατρικές μας μπορούν επίσης να λειτουργούν δημόσιους ιστότοπους, και στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, οποιαδήποτε αναφορά στον "Ιστότοπο" σημαίνει αυτόν τον ιστότοπο και τους ιστότοπους των θυγατρικών μας και "εμείς", "μας" ή "εμάς" αναφέρεται στην ADAMA και τις θυγατρικές της ("Όμιλος ADAMA").

Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις που αναφέρονται παρακάτω, η ADAMA δεν είναι αποκλειστικά, αλλά από κοινού υπεύθυνη με άλλες εταιρείες του Ομίλου ADAMA, για τη νομιμότητα της επεξεργασίας των Προσωπικών σας Πληροφοριών.

Ιστοσελίδες τρίτων

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου ισχύει για προσωπικές πληροφορίες σε σχέση με τη χρήση του Ιστότοπού μας από μέρους σας. Δεν ισχύει για πληροφορίες που συλλέγονται από ιστότοπους, πλατφόρμες και εφαρμογές τρίτων στις οποίες μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω συνδέσμων στον Ιστότοπο. Αυτοί οι ιστότοποι, πλατφόρμες και εφαρμογές τρίτων ενδέχεται να έχουν τις δικές τους πολιτικές απορρήτου.

Νομικές βάσεις για την επεξεργασία προσωπικών πληροφοριών

Ενδέχεται να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία σχετικά με τις διάφορες νομικές βάσεις για i) τη συγκατάθεσή σας ή τη ρητή συγκατάθεσή σας, ανάλογα με την περίπτωση, ii) την εκπλήρωση μιας σύμβασης μαζί σας, iii) την εκπλήρωση των νομικών ή νομικών υποχρεώσεών μας, iv) τα έννομα συμφέροντα όπως περιγράφονται παρακάτω, v) προκειμένου να προστατεύσουμε τα ζωτικά συμφέροντα εσάς ή άλλων ατόμων, ή vi) για την εγκατάσταση, άσκηση ή υπεράσπιση νομικής αξίωσης.

Τι και πώς συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε σε σχέση με τις προσωπικές πληροφορίες

Ο Ιστότοπος καταγράφει αυτόματα και επεξεργαζόμαστε πληροφορίες από το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείται για την πρόσβαση στον Ιστότοπο, για παράδειγμα, τη διεύθυνση IP σας, τις σελίδες που επισκέπτεστε από αυτήν τη διεύθυνση και τον ιστότοπο από τον οποίο επισκέπτεστε τον Ιστότοπο, εάν ο υπολογιστής σας έχει ρυθμιστεί να επιτρέπει αυτόν τον τύπο συλλογής. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για να αξιολογήσουμε το ενδιαφέρον για τον Ιστότοπό μας και να εκτελέσουμε άλλες δραστηριότητες έρευνας αγοράς, όπως η έρευνα συνηθειών περιήγησης στον Ιστότοπό μας. Δεν χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για να αναγνωρίσουμε τον χρήστη που έχει πρόσβαση στον Ιστότοπο.

Οι περισσότερες από τις υπηρεσίες μας δεν απαιτούν εγγραφή. Ωστόσο, ορισμένες από τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του Ιστότοπου ενδέχεται να απαιτούν εγγραφή. Μπορεί να σας ζητηθεί να παράσχετε και, ως εκ τούτου, θα επεξεργαστούμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, όπως όνομα, τοποθεσία και πληροφορίες σχετικά με την επιχείρησή σας, το επάγγελμά σας ή μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορεί επίσης να σας ζητηθεί να μας υποβάλετε ερωτήσεις ή σχόλια ή να παράσχετε πρόσθετες πληροφορίες μέσω ερευνών ή διαγωνισμών. Η παροχή τέτοιων πληροφοριών είναι εντελώς εθελοντική. Εάν παρέχετε αυτές τις πληροφορίες, ενδέχεται να τις χρησιμοποιήσουμε για να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας ενημερώσουμε για αλλαγές στις υπηρεσίες μας ή στον Ιστότοπό μας, εάν είναι απαραίτητο για τους προαναφερθέντες σκοπούς. Ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για να ενισχύσουμε τη χρηστικότητα του Ιστότοπου και να διασφαλίσουμε ότι είναι σχετικές και ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

Ενδέχεται επίσης να σας ζητήσουμε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας σε ορισμένες χρήσεις δεδομένων, εάν χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για σκοπούς που δεν καλύπτονται από την παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Δεν είστε υποχρεωμένοι να παράσχετε τέτοια συγκατάθεση, αλλά εάν προτιμάτε να μην το κάνετε, η συμμετοχή σε ορισμένες δραστηριότητες μπορεί να περιοριστεί. Αυτός ο περιορισμός θα ισχύει μόνο εάν οι Προσωπικές Πληροφορίες που συλλέγονται με τη συγκατάθεσή σας είναι απαραίτητες για την εκτέλεση μιας σύμβασης μαζί σας, στο πλαίσιο της οποίας παρέχουμε τέτοιες δραστηριότητες. Επιπλέον, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε προσωπικές πληροφορίες, εάν κρίνεται απαραίτητο για την προστασία μας από κίνδυνο ασφαλείας, και ενδέχεται να μοιραστούμε αυτές τις πληροφορίες με τις αρχές επιβολής του νόμου, εάν κρίνεται σκόπιμο.

 

Επεξεργασία

Νομική βάση για την επεξεργασία

Φόρμα Επικοινωνίας

Εάν συμπληρώσετε και υποβάλετε τη φόρμα επικοινωνίας στη διεύθυνση https://www.adama.com/en/contact-us/index-contact-us-form.html θα επεξεργαστούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για να απαντήσουμε σε ερωτήματα, σχόλια ή αιτήματα για πληροφορίες. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα που συλλέγονται μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να συνάψουμε επιχειρηματική σχέση με εσάς ή τον οργανισμό που εκπροσωπείτε. Ενδέχεται να διατηρήσουμε τα ερωτήματά σας για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για εσωτερικούς διοικητικούς σκοπούς ή για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα μας.

Η ADAMA βασίζεται σε έννομο συμφέρον κατά την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που συλλέγονται μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Κατά τη συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας μπορείτε προαιρετικά να εγγραφείτε στη λίστα αλληλογραφίας μας κάνοντας κλικ στο σχετικό πλαίσιο ελέγχου. Με την εγγραφή σας στη λίστα αλληλογραφίας μας συναινείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από την ADAMA για σκοπούς μάρκετινγκ και για να λαμβάνετε από εμάς στοιχεία όπως δελτία τύπου, καταχωρήσεις στο χρηματιστήριο, ενημερώσεις σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες της ADAMA και πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις μας. Η ADAMA βασίζεται στη συγκατάθεσή σας για να σας στείλει την προαναφερθείσα επικοινωνία.

 

Η επικοινωνία σας με την ADAMA

 

Εάν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ταχυδρομικής υπηρεσίας ή άλλης μορφής επικοινωνίας, ενδέχεται να διατηρήσουμε αυτήν την αλληλογραφία και τις πληροφορίες που περιέχονται σε αυτήν και να τις χρησιμοποιήσουμε για να απαντήσουμε στο ερώτημά σας, να σας ενημερώσουμε για τις εκδηλώσεις ή τα προϊόντα μας ή να κρατήσουμε ένα αρχείο της καταγγελίας σας.

 

Η ADAMA βασίζεται στο έννομο συμφέρον κατά την επεξεργασία των Προσωπικών σας Πληροφοριών για λόγους επικοινωνίας.

Επιχειρηματικές σχέσεις με τους εργολάβους μας

 

Κατά τη διάρκεια της δραστηριότητάς μας, συλλέγουμε δεδομένα που είναι απαραίτητα για την εκτέλεση συμβάσεων με τους εργολάβους, τους προμηθευτές και άλλα μέρη μας. Εάν αποφασίσετε να συνάψετε μια επιχειρηματική σχέση με την ADAMA, πρέπει να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας προκειμένου να συνάψουμε και να εκτελέσουμε τη σύμβαση.

 

Η ADAMA βασίζεται στην ανάγκη για την εκτέλεση μιας σύμβασης μαζί σας κατά την επεξεργασία των Προσωπικών σας Πληροφοριών.

Εάν εκπροσωπείτε άλλο πρόσωπο ή οντότητα

 

Εάν εκπροσωπείτε άλλο φυσικό πρόσωπο (π.χ. αγρότης) ή νομικό πρόσωπο (π.χ. διανομέας των προϊόντων μας) συλλέγουμε τα Προσωπικά σας στοιχεία για σκοπούς επικοινωνίας και για την εκτέλεση σύμβασης με την οντότητα που εκπροσωπείτε. Εάν είστε αντιπρόσωπος πωλήσεων ενός από τους διανομείς των προϊόντων μας, συλλέγουμε τα δεδομένα σας προκειμένου να εκτελέσουμε νέες παραγγελίες για τα προϊόντα μας, να σας παράσχουμε πληροφορίες για τα νέα προϊόντα μας ή για την εφαρμογή των προϊόντων μας στους τομείς, ειδήσεις σχετικά με καλλιέργειες και καιρικές συνθήκες, πληροφορίες για την οικονομία. Το κάνουμε για να βελτιώσουμε τις επαγγελματικές σας γνώσεις και τις δεξιότητες πωλήσεων. Εάν δεν λάβαμε δεδομένα απευθείας από εσάς, τα λάβαμε από την οντότητα που εκπροσωπείτε.

 

Εάν εκπροσωπείτε άλλο πρόσωπο ή οντότητα, στηριζόμαστε στο νόμιμο συμφέρον μας κατά την επεξεργασία των Προσωπικών σας Πληροφοριών.

Ενημερωτικό δελτίο και επικοινωνία μάρκετινγκ

 

Εάν εγγραφείτε σε ένα από τα ενημερωτικά μας δελτία, όπως: ενημερώσεις ιστολογίου, ενημερώσεις προϊόντων, τεχνικές ενημερώσεις, ενημερώσεις του κλάδου, επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ, συμπεριλαμβανομένου του προφίλ. Ενδέχεται να σας ενημερώσουμε για τα νέα μας προϊόντα, εκδηλώσεις, εκπτώσεις στα προϊόντα μας, πληροφορίες αγρού, καιρικές συνθήκες και άλλα.

Εάν μας δώσατε πιο λεπτομερείς πληροφορίες, όπως τύπους καλλιεργειών, μέγεθος αγρού, χώρα ή περιοχή του αγρού σας ή πληροφορίες σχετικά με τις προτιμήσεις σας, ενδέχεται να σας στείλουμε ειδήσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες ή τις προτιμήσεις σας, βάσει προφίλ.

 

Κατά την αποστολή επικοινωνίας μάρκετινγκ βασιζόμαστε στη συγκατάθεσή σας.

Εταιρικές εκδηλώσεις

 

Επεξεργαζόμαστε τις Προσωπικές Πληροφορίες των συμμετεχόντων που ενδιαφέρονται για την προσφορά μας και αποφάσισαν να μας δώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους κατά τη διάρκεια διαφόρων εκδηλώσεων που διοργανώνει η ADAMA, καθώς και εκείνων στις οποίες συμμετέχει η ADAMA. Αυτά περιλαμβάνουν εταιρικές εκδηλώσεις, επαγγελματικές συναντήσεις, εμπορικές εκθέσεις, συνέδρια, παρουσιάσεις των προϊόντων μας και άλλα.

Κατά τη διάρκεια των παραπάνω εκδηλώσεων μπορείτε επίσης να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο.

 

Η ADAMA βασίζεται στο νόμιμο συμφέρον κατά την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που συλλέγονται κατά τη διάρκεια επιχειρηματικών εκδηλώσεων.

Χρήστες ιστοσελίδας

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε την εμπειρία σας όταν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα cookie μπορούν να θεωρηθούν ως προσωπικά δεδομένα. Ενδέχεται να συλλέγουμε cookies που είναι απαραίτητα για την εμπειρία των χρηστών του ιστότοπου, καθώς και cookies που χρησιμοποιούνται για λειτουργικούς, στατιστικούς ή σκοπούς μάρκετινγκ. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα μας Cookies Policy.

 

Κατά την επεξεργασία των cookies, η ADAMA βασίζεται στη συγκατάθεσή σας για την ανάγκη εκτέλεσης μιας σύμβασης μαζί σας ή για νόμιμο συμφέρον, ανάλογα με τον τύπο επεξεργασίας και τα cookie.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο συλλογής και χρήσης των cookies, ανατρέξτε στη σελίδα μας Cookies Policy .

 

Πρόσληψη

 

Η ADAMA μπορεί να επεξεργάζεται Προσωπικές Πληροφορίες για σκοπούς πρόσληψης. Σε σχέση με αίτηση εργασίας ή ερώτηση. Η ADAMA μπορεί να συλλέξει τα δεδομένα στο βιογραφικό σας σημείωμα ή άλλα έγγραφα πρόσληψης που μας παρέχετε ή μέσω πρακτορείων πρόσληψης. Το εύρος των Προσωπικών Πληροφοριών που επεξεργαζόμαστε εξαρτάται από τις πληροφορίες που παρέχετε στην αίτησή σας. Εάν συμφωνείτε, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας και για μελλοντικές διαδικασίες σχετικές με την πρόσληψη.

 

Η νομική βάση για την επεξεργασία των Προσωπικών Πληροφοριών είναι η αναγκαιότητα για τη σύναψη σύμβασης μαζί σας ή το νόμιμο συμφέρον μας για τη διασφάλιση της συμμόρφωσης στη διαδικασία πρόσληψης, συμπεριλαμβανομένης της καταπολέμησης των εργασιακών διακρίσεων. Εάν συμφωνείτε να συμμετάσχετε στις μελλοντικές διαδικασίες πρόσληψης, στηριζόμαστε στη συγκατάθεσή σας κατά την επεξεργασία των δεδομένων σας.

My ADAMA

 

Το My ADAMA είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία για πελάτες της ADAMA (δηλ. Αγρότες, γεωπόνοι και άλλοι επαγγελματίες). Μέσω του My ADAMA ενημερώνουμε τους εγγεγραμμένους χρήστες για τις καιρικές συνθήκες στην περιοχή σας, πληροφορίες προστασίας των καλλιεργειών, πληροφορίες για την αγορά, εκδηλώσεις ή δημόσιες εκδηλώσεις ADAMA και τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Στη διαδικασία ανοίγματος λογαριασμού συλλέγουμε τα Προσωπικά σας στοιχεία: email, όνομα, επώνυμο, χώρα/περιοχή, πόλη και επάγγελμα. Η παροχή αυτών των δεδομένων είναι εθελοντική, ωστόσο απαραίτητη για την εγγραφή στο My ADAMA.

Θα επεξεργαστούμε τις Προσωπικές σας Πληροφορίες επίσης για λόγους ασφάλειας και αναλύσεων για να κατανοήσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες χρησιμοποιούν και αλληλεπιδρούν με το My ADAMA. Αυτό θα μας βοηθήσει επίσης να βελτιώσουμε την υπηρεσία My ADAMA.

Προσωποποιημένα νέα

Εάν παρέχετε πρόσθετες πληροφορίες στη διαδικασία εγγραφής, όπως είδη καλλιεργειών και μέγεθος γης, ενδέχεται να προτείνουμε τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις συμβουλές καλλιέργειας φυτών που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας. Η παροχή πρόσθετων δεδομένων είναι προαιρετική.

Ενημερωτικό δελτίο ADAMA

Κατά την εγγραφή, μπορείτε να εγγραφείτε σε ένα ενημερωτικό δελτίο ADAMA για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα προϊόντα μας. Ανατρέξτε στην ενότητα: ε) Ενημερωτικό δελτίο και επικοινωνία μάρκετινγκ. Μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή από το ενημερωτικό δελτίο ADAMA αλλάζοντας τις προτιμήσεις σας στις Ρυθμίσεις λογαριασμού.

Δημιουργία του λογαριασμού My ADAMA

Εάν επιλέξετε να εγγραφείτε στο My ADAMA με το email σας, θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επιβεβαιώσετε τον λογαριασμό σας. Αφού κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο, θα μπορείτε να ολοκληρώσετε την εγγραφή.

Το ADAMA σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό My ADAMA και να συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε το My ADAMA μέσω του λογαριασμού σας σε πλατφόρμες τρίτων όπως το Google, το Twitter και το Facebook.

Εάν αποφασίσετε να εγγραφείτε μέσω ή να μας παραχωρήσετε με άλλον τρόπο πρόσβαση στον λογαριασμό σας σε πλατφόρμα τρίτου μέρους, ενδέχεται να συλλέξουμε Προσωπικές Πληροφορίες που σχετίζονται ήδη με τον λογαριασμό σας σε αυτήν την πλατφόρμα, όπως το όνομά σας, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι δραστηριότητες ή η λίστα επαφών σας που σχετίζονται με αυτόν τον λογαριασμό.

Μπορεί επίσης να έχετε την επιλογή να μοιραστείτε πρόσθετες πληροφορίες με την ADAMA μέσω του λογαριασμού της υπηρεσίας κοινωνικών μέσων τρίτων. Εάν επιλέξετε να παράσχετε τέτοιες Προσωπικές Πληροφορίες, κατά την εγγραφή ή με άλλο τρόπο, δίνετε άδεια στην ADAMA να τις χρησιμοποιήσει, να τις μοιραστεί και να τις αποθηκεύσει με τρόπο συνεπή με αυτήν την Πολιτική Απορρήτου.

 

Εάν δημιουργήσετε έναν λογαριασμό My ADAMA, θα επεξεργαστούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για να συνάψουμε και να εκτελέσουμε μια σύμβαση μαζί σας. Όταν επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας για λόγους ασφαλείας, σκοπούς ανάλυσης ή για βελτίωση των υπηρεσιών μας, βασιζόμαστε στο έννομο συμφέρον μας.

 

Ηλεκτρονική υπογραφή

 

Αυτή η ενότητα απευθύνεται στους εργολάβους ή τους πιθανούς εργολάβους, τους επιχειρηματικούς εταίρους και τους επενδυτές που καλούνται να υπογράψουν μαζί μας συμβόλαια ή/και άλλα έγγραφα ηλεκτρονικά (π.χ. μέσω του DocuSign και/ή άλλων εργαλείων).

Τα προσωπικά σας στοιχεία που συλλέγονται κατά την ηλεκτρονική υπογραφή εγγράφου υποβάλλονται σε επεξεργασία για σκοπούς εκτέλεσης επιχειρηματικών δράσεων, ιδίως για τη σύναψη και εκτέλεση συμφωνιών μεταξύ της ADAMA και των αναδόχων ή των πιθανών εργολάβων, επιχειρηματικών εταίρων και επενδυτών, για συμμόρφωση με νομικές ή κανονιστικές απαιτήσεις, δικαστικές διαφορές και υπεράσπιση αξιώσεων και για την πρόληψη, τον εντοπισμό και τη διερεύνηση απάτης.

Όταν χρησιμοποιούμε το DocuSign ή άλλα εργαλεία ηλεκτρονικής υπογραφής, ενδέχεται να συλλέξουμε τα προσωπικά σας στοιχεία, όπως: όνομα, τίτλος εργασίας, διεύθυνση IP, υπογραφή.

Ενδέχεται να μοιραστούμε τα δεδομένα σας με τους εργολάβους μας, τους δυνητικούς εργολάβους, τους επιχειρηματικούς εταίρους, τους επενδυτές και άλλες εταιρείες εντός του Ομίλου ADAMA. Ενδέχεται επίσης να μοιραστούμε τα δεδομένα σας με παρόχους υπηρεσιών (όπως το DocuSign και τους παρόχους υπηρεσιών cloud).

 

Η νομική βάση για την επεξεργασία των Προσωπικών σας Πληροφοριών είναι η αναγκαιότητα για τη σύναψη και την εκτέλεση μιας σύμβασης μαζί σας ή, εάν εκπροσωπείτε μόνο τον ανάδοχό μας, τον πιθανό ανάδοχο, τον επιχειρηματικό εταίρο ή τον επενδυτή, το νόμιμο συμφέρον μας.

 

     

 

Πώς μπορούμε να μοιραζόμαστε προσωπικές πληροφορίες

Ενδέχεται να κοινοποιήσουμε Προσωπικές Πληροφορίες σχετικά με τους επισκέπτες της Ιστοσελίδας μας μεταξύ των εταιρειών του παγκόσμιου Ομίλου ADAMA μας, συμπεριλαμβανομένων χωρών χωρίς επαρκή προστασία δεδομένων, για σκοπούς που σχετίζονται με τις δραστηριότητες αυτών των εταιρειών. Ενδέχεται επίσης να μοιραστούμε Προσωπικές Πληροφορίες σχετικά με τους επισκέπτες του ιστότοπου με τρίτα μέρη για συμμόρφωση με νόμο, δικαστικές εντολές ή νομική διαδικασία. να επιβάλουμε ή να εφαρμόσουμε τις συμφωνίες μας ή να προστατεύσουμε εμάς και τα δικαιώματά μας, βάσει νόμου, όταν αυτές οι Προσωπικές Πληροφορίες μεταφέρονται ως μέρος της πώλησης περιουσιακών στοιχείων.

Θα παρέχουμε συγκεντρωτικά δεδομένα σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που αγοράστηκαν, ενδιαφέροντα επισκεπτών, δημογραφικά στοιχεία και άλλες πληροφορίες που συλλέγονται από τον Ιστότοπό μας σε εμπορικούς συνεργάτες, διαφημιστές και άλλα ενδιαφερόμενα μέρη, ώστε να μπορούν να μάθουν ποια προϊόντα και υπηρεσίες είναι πιο δημοφιλή στους πελάτες μας. Τα συγκεντρωτικά δεδομένα θα είναι σε ανώνυμη ομαδική στατιστική μορφή και δεν θα σχετίζονται με κανένα μεμονωμένο άτομο.

Μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία με τους πελάτες μας καθώς και με τους παρόχους υπηρεσιών μας που εκτελούν υπηρεσίες για λογαριασμό μας για τους σκοπούς που περιγράφονται παραπάνω. Συγκεκριμένα, μοιραζόμαστε Προσωπικές Πληροφορίες με παρόχους υπηρεσιών μάρκετινγκ, υπηρεσιών φιλοξενίας και υποστήριξης πληροφορικής. Οι πάροχοι υπηρεσιών δεσμεύονται από το νόμο ή/και τη σύμβαση να προστατεύουν το απόρρητο και την ασφάλεια των Προσωπικών Πληροφοριών και να χρησιμοποιούν μόνο τις Προσωπικές Πληροφορίες για να παρέχουν τις ζητούμενες υπηρεσίες σε εμάς σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία με άλλες εταιρείες, πωλητές και επιχειρηματικούς εταίρους που εκτελούν ορισμένες λειτουργίες για εμάς, σύμφωνα με τις οποίες αυτές οι εταιρείες είναι οι ίδιες υπεύθυνες να καθορίσουν τους σκοπούς ή/και τα μέσα της επεξεργασίας και για τη νομιμότητα της επεξεργασίας, ιδίως, όπως π.χ. τράπεζες, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και εταιρείες πιστωτικών καρτών.

 

Διεθνείς Μεταφορές Προσωπικών Δεδομένων

Δεδομένου ότι οι εταιρείες του Ομίλου ADAMA βρίσκονται και παρέχουν υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο, πρέπει να μεταφέρουμε τις Προσωπικές σας Πληροφορίες διεθνώς. Ορισμένες χώρες εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου στον οποίο βρίσκονται οι εταιρείες του ομίλου, συγκεκριμένα το Ισραήλ και η Ελβετία, έχουν αναγνωριστεί επίσημα ότι παρέχουν επαρκές επίπεδο προστασίας για τις Προσωπικές Πληροφορίες. Η μεταφορά Προσωπικών Πληροφοριών σε άλλες χώρες εκτός του ΕΟΧ και οι οποίες δεν διαθέτουν το ίδιο επίπεδο προστασίας για τις προσωπικές πληροφορίες όπως στον ΕΟΧ, πραγματοποιείται βάσει της συμφωνίας ανταλλαγής δεδομένων εντός του Ομίλου, η οποία βασίζεται στο πρότυπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής συμβατικές ρήτρες για τη μεταφορά δεδομένων και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων.

Ορισμένοι από τους παρόχους υπηρεσιών και άλλα τρίτα μέρη με τα οποία μοιραζόμαστε Προσωπικές Πληροφορίες ενδέχεται επίσης να βρίσκονται σε χώρες εκτός του ΕΟΧ που δεν παρέχουν επαρκές επίπεδο προστασίας για τις Προσωπικές Πληροφορίες. Οι μεταφορές σε αυτά τα τρίτα μέρη πραγματοποιούνται χρησιμοποιώντας έναν αποδεκτό νόμιμο μηχανισμό μεταφοράς δεδομένων, όπως οι συμβατικές ρήτρες που ισχύουν για τις μεταφορές δεδομένων σύμφωνα με τα πρότυπα της ΕΕ.

Παρακαλούμε γράψτε στη διεύθυνση email επικοινωνίας που αναφέρεται παρακάτω, εάν θέλετε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες ή, όπου είναι διαθέσιμο, αντίγραφο του σχετικού μηχανισμού μεταφοράς δεδομένων.

Πόσο καιρό διατηρούμε τα προσωπικά σας στοιχεία

Διατηρούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες που λαμβάνουμε για εσάς μέσω αυτού του ιστότοπου για όχι περισσότερο από όσο είναι ευλόγως απαραίτητο για τον σκοπό για τον οποίο συλλέχθηκαν, αλλά γενικά, διατηρούμε αυτές τις προσωπικές πληροφορίες στο αρχείο για όχι περισσότερο από ένα έτος. Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα Προσωπικά Δεδομένα ενδέχεται να διατηρηθούν για εκτεταμένο χρονικό διάστημα προκειμένου να συμμορφωθούν με νομικές υποχρεώσεις ή για τη θεμελίωση, άσκηση ή υπεράσπιση νομικής αξίωσης, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Τα δικαιώματά σας σχετικά με τις προσωπικές πληροφορίες

Τα ακόλουθα δικαιώματα σε σχέση με την επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών ισχύουν για εσάς μόνο εάν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας από την ΕΕ ή όταν ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων ή άλλοι ισχύοντες νόμοι προστασίας δεδομένων στην ΕΕ το προβλέπουν και υπόκεινται σε προϋποθέσεις που ορίζονται σε αυτήν.

Σε περιπτώσεις όπου οι εταιρείες του Ομίλου ADAMA ενεργούν ως από κοινού ελεγκτές, μπορείτε να ασκήσετε αυτά τα δικαιώματα σε σχέση και έναντι καθενός από αυτές. Οι εταιρείες του Ομίλου ADAMA που ενεργούν ως από κοινού ελεγκτές έχουν συνάψει συμφωνία, η οποία αντικατοπτρίζει τους αντίστοιχους ρόλους και τις σχέσεις τους. Επικοινωνήστε μαζί μας εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν τη συμβατική ρύθμιση.

Πρόσβαση

Έχετε το δικαίωμα να λάβετε επιβεβαίωση από εμάς εάν υποβάλλονται σε επεξεργασία τα Προσωπικά σας Δεδομένα, σχετικές πληροφορίες σχετικά με αυτήν την επεξεργασία όπως προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία της ΕΕ για την προστασία δεδομένων και αντίγραφο των προσωπικών πληροφοριών που υποβάλλονται σε επεξεργασία.

Διόρθωση

Έχετε το δικαίωμα να λάβετε από εμάς τη διόρθωση ανακριβών Προσωπικών Πληροφοριών που σας αφορούν και να συμπληρώσετε ελλιπείς Προσωπικές Πληροφορίες. Ωστόσο, καμία αλλαγή στα Προσωπικά Στοιχεία δεν θα επιτρέπονται όταν η αλλαγή θα οδηγήσει σε λανθασμένες πληροφορίες ή θα άλλαζε μια συναλλαγή μαζί μας που έχει ήδη ολοκληρωθεί.

Ενσταση

Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των Προσωπικών σας Πληροφοριών για λόγους που σχετίζονται με την ιδιαίτερη κατάστασή σας.

Μπορείτε επίσης να αντιταχθείτε ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των Προσωπικών σας Πληροφοριών για σκοπούς μάρκετινγκ. (Λάβετε υπόψη ότι ακόμα κι αν αντιτίθεστε στη χρήση των Προσωπικών Πληροφοριών για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ, θα συνεχίσουμε να σας στέλνουμε μηνύματα συναλλαγής σχετικά με υπηρεσίες που έχετε αγοράσει από εμάς. Αυτά περιλαμβάνουν απαντήσεις στις ερωτήσεις σας και πληροφορίες σχετικά με μια υπηρεσία που έχετε αγοράστηκε από εμάς.)

Φορητότητα

Έχετε το δικαίωμα να λαμβάνετε τις Προσωπικές Πληροφορίες που σας αφορούν και τις οποίες έχετε παράσχει στον υπεύθυνο επεξεργασίας σε δομημένη, ευρέως χρησιμοποιούμενη και αναγνώσιμη από μηχανή μορφή και έχετε το δικαίωμα να διαβιβάσετε αυτές τις Προσωπικές Πληροφορίες σε άλλον ελεγκτή χωρίς εμπόδια από τον υπεύθυνο επεξεργασίας.

Περιορισμός

Μπορείτε να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των Προσωπικών σας Δεδομένων.

Διαγραφή

Μπορείτε να ζητήσετε να διαγραφούν (αφαιρεθούν) οι Προσωπικές σας Πληροφορίες.

Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας

Έχετε επίσης το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία σε μια εποπτική αρχή, ιδίως στο κράτος μέλος της ΕΕ όπου κατοικείτε, στον τόπο εργασίας σας ή στον τόπο όπου προέκυψε το ζήτημα που αποτελεί το αντικείμενο της καταγγελίας.

Δικαίωμα άρνησης ή ανάκλησης της συγκατάθεσης

Είστε ελεύθεροι να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας και μπορείτε να αποσύρετε (με ισχύ για το μέλλον) τη συγκατάθεσή σας που παρείχατε προηγουμένως για την επεξεργασία των Προσωπικών Πληροφοριών ανά πάσα στιγμή χωρίς αρνητικές συνέπειες. Η νομιμότητα οποιασδήποτε επεξεργασίας των Προσωπικών σας Πληροφοριών που έλαβε χώρα πριν από την ανάκληση της συγκατάθεσής σας δεν θα επηρεαστεί.

Social Plugins

Ο ιστότοπός μας περιλαμβάνει πρόσθετα κοινωνικών δικτύων, όπως το Facebook, το Twitter, το LinkedIn και το Google ("Προσθήκες κοινωνικής δικτύωσης") που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προτείνετε περιεχόμενο στις ιστοσελίδες μας στους φίλους και την οικογένειά σας.

Περισσότερες πληροφορίες για τα Social Plugins και το εύρος και τον σκοπό της επεξεργασίας δεδομένων από τους παρόχους τους, μπορείτε να βρείτε στην πολιτική απορρήτου του παρόχου κοινωνικών μέσων.

Δείτε την πολιτική απορρήτου του LinkedIn: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy

Δείτε την πολιτική απορρήτου του Twitter: http://twitter.com/privacy

Ανατρέξτε στην πολιτική απορρήτου της Google: https://policies.google.com/privacy

Facebook

Εάν επισκεφτήκατε το Facebook και επισκεφτείτε τον Ιστότοπό μας, το πρόγραμμα περιήγησης στέλνει πληροφορίες στο Facebook. Τα δεδομένα που μεταφέρονται στο Facebook ενδέχεται να περιλαμβάνουν πληροφορίες όπως το αναγνωριστικό χρήστη, τον ιστότοπο που επισκέπτεστε, την ημερομηνία, την ώρα και άλλες πληροφορίες που σχετίζονται με το πρόγραμμα περιήγησης. Το Facebook καταγράφει ορισμένες από αυτές τις πληροφορίες και μπορεί να τις χρησιμοποιήσει για τη βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών του και για διαφημιστικούς σκοπούς. Δεν έχουμε καμία επιρροή στο εύρος ή το περιεχόμενο των δεδομένων που συλλέγονται από το Facebook χρησιμοποιώντας αυτές τις προσθήκες. Μέσω της ενσωμάτωσης του πρόσθετου, το Facebook λαμβάνει τις πληροφορίες ότι έχετε καλέσει την αντίστοιχη σελίδα του Site μας. Εάν είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό χρήστη σας στο Facebook ενώ επισκέπτεστε τον Ιστότοπό μας, το Facebook μπορεί να αναθέσει την επίσκεψη σε αυτόν τον λογαριασμό. Όταν αλληλεπιδράτε με πρόσθετα, για παράδειγμα χρησιμοποιώντας το κουμπί "μου αρέσει" ή αφήνοντας ένα σχόλιο, οι πληροφορίες σχετικά με αυτό μεταφέρονται απευθείας στο Facebook και αποθηκεύονται εκεί. Εάν θέλετε να καταργήσετε μια τέτοια μεταφορά δεδομένων, πρέπει να αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας στο Facebook προτού επισκεφτείτε τον Ιστότοπό μας. Για το σκοπό και την έκταση της συλλογής δεδομένων και της περαιτέρω επεξεργασίας και χρήσης των δεδομένων από το Facebook, καθώς και για τα συγγενικά σας δικαιώματα και τη ρύθμιση των δυνατοτήτων προστασίας του απορρήτου σας, ανατρέξτε στη δήλωση απορρήτου του Facebook https://www.facebook.com/about/privacy

LinkedIn

Χρησιμοποιούμε μια προσθήκη που παρέχεται από το LinkedIn ("LinkedIn"). Αυτή η προσθήκη μπορεί να αναγνωριστεί από το λογότυπο του LinkedIn στο κουμπί "κοινή χρήση". Όταν καλείτε μια σελίδα στον Ιστότοπό μας με ένα τέτοιο κουμπί, το πρόγραμμα περιήγησής σας θα δημιουργήσει μια άμεση σύνδεση με τους διακομιστές του LinkedIn και το LinkedIn λαμβάνει τις πληροφορίες ότι εσείς και η διεύθυνση IP σας έχετε πρόσβαση σε αυτόν τον Ιστότοπο. Εάν είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας στο LinkedIn όταν κάνετε κλικ στο κουμπί "κοινή χρήση" του LinkedIn, το LinkedIn μπορεί να αναθέσει την επίσκεψη σε αυτόν τον λογαριασμό. Δεν έχουμε καμία επιρροή στο εύρος ή το περιεχόμενο των δεδομένων που συλλέγονται από το LinkedIn χρησιμοποιώντας αυτήν την προσθήκη. Για πληροφορίες σχετικά με τον σκοπό και την έκταση της συλλογής δεδομένων, την περαιτέρω επεξεργασία και χρήση τέτοιων δεδομένων από το LinkedIn, καθώς και τα δικαιώματά σας από αυτή την άποψη και τις επιλογές σας για την προστασία του απορρήτου σας, ανατρέξτε στην πολιτική απορρήτου του LinkedIn.

Twitter

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί κουμπιά Twitter, ("Twitter"). Αυτό το πρόσθετο μπορεί να αναγνωριστεί από το λογότυπο του Twitter ή τις λέξεις "twitter" ή "tweet". Μεταξύ άλλων, τα κουμπιά Twitter επιτρέπουν την κοινή χρήση κειμένου ή σελίδας από αυτόν τον ιστότοπο στο Twitter. Όταν καλείτε μια σελίδα στον Ιστότοπό μας με ένα τέτοιο κουμπί, το πρόγραμμα περιήγησής σας θα δημιουργήσει μια άμεση σύνδεση με τους διακομιστές του Twitter και το περιεχόμενο του κουμπιού θα μεταφερθεί στο πρόγραμμα περιήγησής σας, το οποίο θα το ενσωματώσει στον Ιστότοπο. Δεν έχουμε καμία επιρροή στο εύρος ή το περιεχόμενο των δεδομένων που συλλέγονται από το Twitter χρησιμοποιώντας αυτά τα κουμπιά. Σύμφωνα με πληροφορίες που παρέχονται από το Twitter, τα δεδομένα καταγραφής όπως η διεύθυνση IP σας, ο ιστότοπος στον οποίο είχατε πρόσβαση στο παρελθόν κ.λπ., μεταφέρονται στη συνέχεια στο Twitter. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό είναι διαθέσιμες στη δήλωση απορρήτου δεδομένων Twitter στη διεύθυνση  http://twitter.com/privacy

Google Analytics

Χρησιμοποιούμε το Google Analytics, μια υπηρεσία web analytics που παρέχεται από την Google. ("Google"). Το Google Analytics χρησιμοποιεί cookies για να μας βοηθήσει να αναλύσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες χρησιμοποιούν τον Ιστότοπο. Οι πληροφορίες που δημιουργούνται από το cookie σχετικά με τη χρήση του ιστότοπου μέσω της ενσωμάτωσης της προσθήκης, η Google λαμβάνει τις πληροφορίες που έχετε καλέσει στην αντίστοιχη σελίδα του ιστότοπού μας. Οι πληροφορίες που δημιουργούνται από το cookie σχετικά με τη χρήση του ιστότοπου από εσάς θα μεταδοθούν και θα αποθηκευτούν από την Google. Μπορείτε να αρνηθείτε τη χρήση cookie που εξαιρεθείτε από την παρακολούθηση από το Google Analytics με ισχύ για το μέλλον, κατεβάζοντας και εγκαθιστώντας το πρόσθετο εξαίρεσης του Google Analytics για πρόγραμμα περιήγησης για το τρέχον πρόγραμμα περιήγησής σας: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Αλλες πληροφορίες

Ασφάλεια Δεδομένων, Μεταφορά μέσω Διαδικτύου

Δεσμευόμαστε να διατηρούμε ασφαλή τα Προσωπικά Δεδομένα σας. Ωστόσο, είναι αδύνατο να εγγυηθεί κανείς την απόλυτη ασφάλεια των Προσωπικών Πληροφοριών. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες ότι ο λογαριασμός MY ADAMA ή τα Προσωπικά σας στοιχεία έχουν τεθεί σε κίνδυνο, για παράδειγμα εάν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει τον λογαριασμό σας, επικοινωνήστε αμέσως.

Προστασία Ανηλίκων

Δεν συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε ή αποκαλύπτουμε εν γνώσει μας προσωπικές πληροφορίες από ανηλίκους κάτω των 16 ετών, χωρίς να λάβουμε προηγούμενη συγκατάθεση από τους γονείς ή ένα άτομο με γονική μέριμνα.

Τοπικοί Νόμοι και Κανονισμοί

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου προορίζεται να συμμορφώνεται με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς περί απορρήτου κάθε χώρας από την οποία συλλέγονται Προσωπικές Πληροφορίες. Στο βαθμό που οι νόμοι μιας χώρας μας απαγορεύουν να χρησιμοποιούμε και να μοιραζόμαστε Προσωπικές Πληροφορίες με τρόπο που περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, η Πολιτική Απορρήτου και οι πρακτικές μας θα θεωρούνται τροποποιημένες ώστε να συνάδουν με αυτούς τους τοπικούς νόμους.

Στοιχεία επικοινωνίας

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου ή θέλετε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο Διεύθυνση:

ADAMA ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α .Ε. ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

Εθνικής Αντιστάσεως 73, 152 31 Χαλάνδρι, Αθήνα