Ugrás a tartalomra
adama

Kukorica Növényvédelme

Kukorica növényvédelmi naptára
adama

Az elmúlt évek szélsőséges időjárási tapasztalatai alapján a kukorica gyomirtás kulcsa egy rugalmasan időzíthető, kombinált hatóanyagú, széles hatásspektrumú gyomirtó készítmény. Ezeket a kívánalmakat egyesíti magában a MESO TRIO és a COLTRANE PACK (COLTRANE + NICOGAN), amely három hatóanyag kombinációja, ezáltal rezisztenciatörő hatással bír. A kultúrnövényre nézve a hatóanyagok szelektivitása kiváló. A három jól ismert hatóanyag révén egy egyszerű, biztonságos, mégis modern megoldás a kukorica gyomirtásban. Erős egyszikű fertőzés esetén ACTIVUS 400 SC alkalmazása javasolt.

A kukoricabogár, kukoricamoly és bagolylepke hernyói ellen alkalmazható készítményünk a taglózó hatású LAMDEX EXTRA. A BLADE acetamiprid és lambda-cihalotrin hatóanyagok kombinációja. A két hatóanyag egymás hatását erősíti és kiegészíti. Taglózó és felszívódó hatással egyaránt rendelkező, méhkímélő technológiával kijuttatható rovarölő készítmény.

Az EXELGROW serkenti a fiatal növényi részek tápanyagforgalmát, növeli a kultúrnövény betegségek, illetve stresszel szembeni ellenállóképességet.