Liigu edasi põhisisu juurde
award

Adama pälvis rahvusvahelise brändiuuenduse eest maineka Agrow' auhinna

-
award

Amsterdam, 30. oktoober 2014. Sel nädalal tunnustati ettevõtte ADAMA Agricultural Solutions Ltd. (endise nimega Makhteshim Agan Industries) rahvusvahelise brändi ümberkujundamist maineka Agrow' auhinnaga parima turunduskampaania eest.

Brändiuuenduskampaania eesmärk oli lihtsustada ettevõtte rahvusvahelist brändingut, millesse on kaasatud 40 tütarettevõtet üle maailma. Uues brändis on kokku võetud kõik Adamat ja selle sidusrühmi iseloomustavad jooned ning sellega tahetakse tõlkida ettevõtte eesmärgid ja väärtused selgeks manifestiks sobiva käitumise ja juhtimispõhimõtete kohta.

2012. aastal võitis Adama Agrow' parima koostöö auhinna partnerluse eest ettevõttega ChemChina. Käesoleval aastal oli Adama finalistide seas ka parima uuendusliku tootesegu kategoorias tootega Banjo Forte. See on fluasinaamist ja dimetomorfist koosnev ainulaadne segu kartuli lehemädaniku (Phytophthora infestans) tõrjeks.

Agrow' auhinnad, mida annab välja uudisteportaal Agrow World Crop Protection News (juhtiv rahvusvaheline taimekaitsealaste uudiste ja äriteabe allikas), annavad ettevõtjatele võimaluse näidata oma uusi ja innovaatilisi lahendusi. Auhindu jagatakse 12 kategoorias ning lisaks antakse välja elutöö auhind. Kandidaate hindab sõltumatutest valdkonnaekspertidest koosnev žürii.