Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Λάρισα

Ενημερωτικές εκδηλώσεις Adama Hellas

Η εταιρεία: Η ιστορία, το παρόν και το μέλλον μας
Λάρισα

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος των ενημερωτικών εκδηλώσεων της Adama Hellas σε τοπικούς συνεργάτες ανά την Ελλάδα.

Συνεργάτες από την Πάτρα, Κρήτη, την Λάρισα, τις Σέρρες και την Καστοριά είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη δυναμική και την κουλτούρα της Adama, τη νέα πορεία της εταιρείας ως Adama Hellas, για τους τομείς ανάπτυξης και το διαθέσιμο χαρτοφυλάκιο στην φυτοπροστασία, τη θρέψη και τον σπόρο. Ειδική αναφορά έγινε και στις προτάσεις της εταιρείας σε προϊόντα δημόσιας υγείας και τους βιοδιεγέρτες.

Ανάμεσα στους ομιλητές ήταν οι: Edgardo Iglesias αντιπρόεδρος Νότιας Ευρώπης της Adama, Fernando Ondarza Γενικός Διευθυντής της Adama Hellas, Ξενοφώντας Παρασκευόπουλος, Διευθυντής Marketing κι Ανάπτυξης προϊόντων, Δημήτρης Ρουσσέας, Διευθυντής λιπασμάτων και Commercial excellence, Κωνσταντίνος Γιαννακός, Διευθυντής πωλήσεων, Ευτύχης Βάγιας, Υπεύθυνος τμήματος σπόρων και προϊόντων Δημόσιας υγείας, Κωνσταντίνος Μωυσιάδης και Κωνσταντίνος Λουίζος, γεωπόνοι field marketing Β. Ελλάδας

Προσκεκλημένος ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο κ. Ηλίας Ελευθεροχωρινός, Ομότιμος Καθηγητής Γεωπονίας στη Σχολή Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Ο κ. Ελευθεροχωρινός αναφέρθηκε εκτενώς στις εξελίξεις στα ζιζανιολογικά προβλήματα των σιτηρών, καθώς και στις βέλτιστες πρακτικές ζιζανιοκτονίας όσο και στα χαρακτηριστικά των διαθέσιμων ζιζανιοκτόνων.

Οι παρευρισκόμενοι, παρακολούθησαν με ενδιαφέρον όλες τις παρουσιάσεις, ενώ στο τέλος ακολούθησε συζήτηση όπου απαντήθηκαν και οι ερωτήσεις που προέκυψαν από τις ομιλίες.