Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
adama_career

Γεια σου

Δεν ξέρουμε ακόμα ποιος είσαι. Γνωρίζουμε όμως το είδος του ανθρώπου που λατρεύει να εργάζεται στην ADAMA κι ταιριάζει στη μοναδική εταιρική κουλτούρα και το δυναμικό εργασιακό μας περιβάλλον. Μάθετε αν είστε εσείς.

Ελα μαζί μας

Εντασσόμενοι στην ADAMA, δε θα συμμετάσχετε απλά σε μία από τις κορυφαίες εταιρείες φυτοπροστασίας στον κόσμο. Θα γίνετε μέλος μιας ομάδας ανθρώπων με πάθος για τη δουλεία τους, που θέλουν να είναι αποτελεσματικοί, που αγκαλιάζουν τις πιο δύσκολες προκλήσεις και έχουν την ελευθερία να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες. 

Γνωρίστε μας, γιατί θέλουμε να σε γνωρίσουμε. 

Μια ευκαιρία να κάνετε τη διαφορά

Στην ADAMA, χαιρετίζουμε νέες ιδέες, προωθούμε τη δημιουργικότητα και ενδυναμώνουμε τους ανθρώπους μας να σκεφτούν επιχειρηματικά. Θα ενθαρρυνθείτε να αμφισβητήσετε παλιούς τρόπους σκέψης και να θέσετε διαφορετικές απόψεις στο τραπέζι. Και λόγω της κουλτούρας μας, ακόμη και οι ανώτεροι ηγέτες της ADAMA είναι προσβάσιμοι κι ανοιχτοί στο άκουσμα των ιδεών σας.

adama_career2

Ανάπτυξη δεξιοτήτων

Η συνεχής μάθηση ενθαρρύνεται και υποστηρίζεται μέσα στην ADAMA, σε κάθε επίπεδο και σε κάθε λειτουργία. Επενδύουμε στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων των ανθρώπων μας φέρνοντας τις πιο προηγμένες τεχνολογίες μάθησης και περιεχόμενου στην εταιρεία και μέσω αυτών εξασφαλίζουμε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της ADAMA στην αγορά.

Η ενημέρωση με τις τελευταίες πληροφορίες και τάσεις, η προσθήκη κρίσιμων συνόλων δεξιοτήτων και η ενίσχυση των δυνατοτήτων επίλυσης προβλημάτων δεν είναι πλέον πολυτέλεια, αλλά αναγκαίες για την καριέρα σας.

Στην ADAMA το μόνο όριο είναι η δική σας περιέργεια θέληση για γνώση.

adama_career3

Η υπόσχεση μας προς τους πελάτες και τους συναδέλφους μας

Στον περίπλοκο, ταχέως εξελισσόμενο κόσμο μας μερικές φορές ξεχνάμε πόσο σημαντικό είναι να σταματάμε για ένα λεπτό και απλά να ακούμε. Να Ακούμε πραγματικά: Για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι πελάτες μας, τις πληροφορίες των συναδέλφων μας και τις νέες ιδέες και τρόπους σκέψης. Listen (Ακούμε)> Learn (Μαθαίνουμε)> Deliver (Προσφέρουμε) δεν είναι απλώς το σλόγκαν της ADAMA. Είναι η δέσμευσή μας ο ένας προς τον άλλον και προς τους αγρότες που εξυπηρετούμε, τις επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργαζόμαστε και τις κοινότητες στις οποίες ζούμε και εργαζόμαστε.

adama_career4

Μια εταιρεία για την οποία είμαστε υπερήφανοι

Η αίσθηση της κοινότητας είναι βαθιά ριζωμένη στην ADAMA, με αληθινή ζεστασιά και σύνδεση μεταξύ των ανθρώπων. Γιορτάζουμε το μοναδικό υπόβαθρο, τον πολιτισμό και την ιστορία κάθε ατόμου και πιστεύουμε ότι το να αγκαλιάσουμε τη διαφορετικότητα και να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς είναι η καλύτερη συνταγή για την επιτυχία των ανθρώπων και της εταιρείας μας. Δεσμευόμαστε να εξαλείψουμε τις προκαταλήψεις, να προωθήσουμε την ισότητα, να επηρεάσουμε τις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε και να ενδυναμώσουμε τους ανθρώπους μας.

 

adama_career5