Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Farmer

Η ADAMA ΕΛΛΑΣ

Σκοπός και στόχος μας στην ADAMA ΕΛΛΑΣ είναι να δημιουργούμε απλότητα για την Ελληνική γεωργία.

Η εταιρεία: Η ιστορία, το παρόν και το μέλλον μας

Η ADAMA ΕΛΛΑΣ έχει την κληρονομία της ΑΛΦΑ.

Η εταιρεία ΑΛΦΑ ιδρύθηκε το 1986 ως αντιπροσωπεία εισαγωγής γεωργικών εφοδίων κι εξελίχθηκε σε μία από τις ηγετικές προμηθευτικές εταιρείες προϊόντων φυτοπροστασίας και γεωργικών εφοδίων για τους Έλληνες αγρότες. Η ΑΛΦΑ υπήρξε ο αντιπρόσωπος της ADAMA στην Ελλάδα για τα τελευταία 30 περίπου χρόνια, ενώ οι δύο εταιρείες ήταν και στρατηγικοί εταίροι στη χώρα μετά από την απόκτηση μεριδίου 49% της ΑΛΦΑ από την ADAMA το 1993.

Η εταιρεία  αποτελεί πλέον πλήρες μέλος της μεγάλης οικογένειας της ADAMA, και με τη νέα της ονομασία, ADAMA ΕΛΛΑΣ, συνεχίζει την μακρόχρονη παράδοση με τις αρχές κι αξίες της ΑΛΦΑ ενσωματώνοντας τη φιλοσοφία και τη δυναμική της ADAMA.

Τα προϊόντα της ADAMA ΕΛΛΑΣ (προϊόντα φυτοπροστασίας, πολλαπλασιαστικό υλικό, λιπάσματα, προϊόντα δημόσιας υγείας) απευθύνονται στις περισσότερες καλλιέργειες που υπάρχουν στη χώρα. Σε συνδυασμό με την άριστη τεχνική υποστήριξη που παρέχεται στον Έλληνα παραγωγό και γεωπόνο από το έμπειρο προσωπικό της , η ADAMA ΕΛΛΑΣ αποτελεί μια εταιρεία με ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων, από τις σημαντικότερες του χώρου.

Όλοι εμείς στην ADAMA ΕΛΛΑΣ συνεχίζουμε την εξαιρετική σχέση με τους συνεργάτες μας όσο και τον Έλληνα παραγωγό με την μεγάλη παρακαταθήκη της ΑΛΦΑ και την υπόσχεση της ADAMA: Μιλήστε μας και θα σας ακούσουμε πραγματικά, θα μάθουμε για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε και θα παραδώσουμε αυτό που χρειάζεστε για να πετύχετε. Αυτό που με άλλα λόγια περιγράφεται στο νέο μας σλόγκαν:

Listen > Learn > Deliver

γεωπονοι