Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Προϊόντα Δημόσιας Υγείας

Tetramethrin Zapi 1 DP

Bιοκτόνο εντομοκτόνο για την καταπολέμηση ιπτάμενων και βαδιστικών εντόμων

tetramethrin

Αριθμός Άδειας Διάθεσης στην Αγορά: ΤΠ18-0012/16-7-2012

Γενικές πληροφορίες

Καταπολέμηση ιπτάμενων εντόμων (μύγες, κουνούπια, σκνίπες κτλ) και βαδιστικών εντόμων (μυρμήγκια, κατσαρίδες κα).

Τρόπος εφαρµογής: 

Σκονίστε τα µέρη των επιφανειών από µικρή απόσταση, µέχρι να δηµιουργηθεί ένα λεπτό επιφανειακό στρώµα σκόνης και ειδικότερα τις γωνίες ή τις χαραµάδες και όπου τα έντοµα συνηθίζουν να περνούν ή να κρύβονται. Πρέπει να γίνεται σωστός εντοπισµός των περιοχών απ’ όπου περνούν, κρύβονται ή αναπαράγονται τα έντοµα έτσι ώστε να αυξηθεί η αποτελεσµατικότητα της καταπολέµησης. Με ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να εφαρµόζεται σε µέρη σκοτεινά και ζεστά, σε υπόγεια, και αποθήκες. Επίσης σε περιοχές γύρω από σωληνώσεις ύδρευσης, θέρµανσης και εξαερισµού, κάτω από ντουλάπια και άλλα ογκώδη αντικείµενα. Επαναλάβετε την εφαρµογή µόνο όταν αρχίσουν να εµφανίζονται ξανά ζωντανά έντοµα.

 

Συμβουλές εφαρμογής

Δόσεις ανά καλλιέργεια & στόχο

ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΤΟΧΟΙ ΔΟΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
Εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι μη κατοικημένοι Ιπτάμενα έντομα (κουνούπια, μύγες, σκνίπες κ.α.) και βαδιστικά έντομα (μυρμήγκια, κατσαρίδες κ.α.) 20 γρ/τ.μ.

Δηλώσεις προφύλαξης

Τα προϊόντα δημόσιας υγείας να χρησιμοποιούνται με ασφαλή τρόπο. Να διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν από τη χρήση, καθώς και τις προειδοποιητικές φράσεις και σύμβολα.

Η ιστοσελίδα έχει ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν υποκαθιστά σε καμία περίπτωση τις αναγραφόμενες στη συσκευασία οδηγίες χρήσεως.