Ugrás a tartalomra
cukorrépa

Cukorrépa Növényvédelme

Cukorrépa növényvédelmi naptára
cukorrépa

A metamitron hatóanyagú GOLTIX 90 WG és GOLTIX 700 SC széles hatásspektrumú, szuperszelektív készítmények, melyek hosszú tartamhatással rendelkeznek. A rezisztencia elkerülése érdekében alkalmazható a GOLTIX TITAN, metamitron és quinmerak kombinációja, mely kiemelkedő hatékonyságú kamilla, libatop, galaj és disznóparéj ellen. Az AGIL 100 EC szelektív egyszikűirtó, levélherbicid gyorsan felszívódik és jól transzlokálódik.

A SPYRALE EC a cukorrépa lisztharmat és cerkospóra elleni védelmének egyik leghatékonyabb eszköze. Hatóanyaga gyorsan felszívódik, és a fertőzés továbbterjedését megakadályozó hatással rendelkezik. Pozitívan befolyásolja a termésmennyiséget és a cukortartalmat. A NORDOX 75 WG megelőző jelleggel alkalmazva megfelelő védelmet ad a cerkospórás, fómás és ramuláriás levélfoltosság, valamint a répaperonoszpóra ellen. A MIRADOR SUPREME tartós hatást biztosít a cukorrépa gombabetegségei ellen.

Cukorrépa levélkárosító kártevő ellen alkalmazza a gyors, taglózó hatású LAMDEX EXTRA-t és a speciális levéltetűirtó PIRIMOR 50 WG-t (PIRIDEX csomag).

EXELGROW serkenti a fiatal növényi részek tápanyagforgalmát, növeli a kultúrnövény betegségek, illetve stresszel szembeni ellenállóképességet.