Ugrás a tartalomra
legato trio

Ha őszi gyomirtás, akkor Legato Trio

2023
legato trio

Az őszi előkészületek és a tavaszi tervezés mindig kihívás elé állítja a mezőgazdaságban dolgozókat. Az évszakok és a terméshozamot befolyásoló időjárási tényezők változása megkívánja a növénytermesztési stratégiák finomhangolását. Ahhoz, hogy kalászos gabonáinak nagyobb esélyt adjon a jó termésre a gyomirtási stratégia kialakításánál nem szabad lemondani az őszi gyomirtás nyújtotta lehetőségekről, előnyökről. 

Miért érdemes ezt a stratégiát választani? 

Az alábbiakban bemutatjuk az okokat és az előnyöket, hogy miért érdemes okosan cselekedni ebben az időszakban.

A kalászos gyomirtás költséget fél évig mi álljuk

Az ADAMA egyedülálló lehetőséget kínál azoknak, akik a termesztés minőségét előtérbe helyezik, anélkül hogy azonnali finanszírozási kiadásokkal kellene szembenézniük.

Az ár és érték arányban rejlik a titok

Az egyik legjobb ár értékű egyszikű gabona gyomirtást teszi lehetővé a LEGATO TRIO. A hatékonyság és a gazdaságosság találkoznak, hogy optimális megoldást nyújtsanak.

A hármas hatóanyagkombináció évjáratbiztos

A három, eltérő hatóanyag (diflufenikan, pendimetalin, klórtoluron) következtében a termék  csapadékos időjárásban is jól működik, és gyomirtóhatása tovább erősödik az egy és kétszikű  gyomfajokkal szemben (pl. széltippan, egynyári perje, veronikafélék, stb.).

Vizet, tápanyagot őrizhet meg a kalászosok számára

Az enyhe teleken fejlődő gyomok gyorsan nőhetnek és elvehetik a kultúrnövények számára szükséges vizet és tápanyagokat. A LEGATO TRIO időzített alkalmazása lehetővé teszi, hogy még az őszi  időszakban megszabaduljunk ezektől a gyomoktól, így tavasszal a kalászos gabonák megfelelő  mennyiségű tápanyaghoz és vízhez jutnak.

Hosszú távú hatékonyság, káros mellékhatások nélkül

A LEGATO TRIO olyan megoldást kínál, amely hosszú tartamhatást biztosít, miközben minimalizálja a káros utóvetemény hatást (pl: vontatott csírázás, lassú növekedés).

Az okos döntés és a megfelelő időzítés a siker kulcsa. Ne hagyd, hogy a gyomok átvegyék az uralmat! Használd a LEGATO TRIO-t a sikeres termesztés érdekében!