Mergi la conţinutul principal

Termeni și condiții

Cine suntem

Acest site web (inclusiv sub-site-uri și inclusiv textul, imaginile, videoclipurile, software, produse, servicii, instrumente și informații cuprinse în sau prezentate pe site; toate acestea împreună denumite "Site-ul") și aplicația mobilă sunt furnizate de Adama Agricultural Solutions Ltd (ADAMA) și de afiliații săi (Grupul ADAMA) sau "noi" sau “nouă”))..

Pentru mai multe informații, vă rugăm să folosiți https://www.adama.com/romania/ro/contact

Ce acoperă acești termeni

Unele dintre site-urile web ale site-ului nostru pot fi destinate doar unor regiuni sau produse specifice. Deși conținutul acelor site-uri web poate varia, acești termeni și condiții de utilizare ("Termenii") se aplică, în general, fiecăruia dintre site-urile noastre web.

Acești Termeni, împreună cu politica noastră de confidențialitate ("Politica de Confidențialitate"), se aplică oricărei utilizări a site-ului. Vizitatorii site-ului ("Utilizatorul" sau "dumneavoastră") poate utiliza site-ul numai cu condiția să accepte Termenii și să citească și să înțeleagă Politica de Confidențialitate. Orice utilizare ulterioară a site-ului sau a oricărei părți a acestuia înseamnă că ați citit și înțeles Termenii de utilizare și Politica de Confidențialitate și sunteți de acord să respectați toate părțile Termenilor.

Site-ul este furnizat "ca atare", “așa cum este disponibil” și fără garanții sau declarații de orice fel (explicite sau implicite) sau orice răspundere în cea mai deplină măsură permisă în conformitate cu legea aplicabilă.

Actualizări

Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră exclusivă, de a modifica acești Termeni în orice moment și fără notificare prealabilă. În cazul în care modificăm acești Termeni, vom posta modificarea pe Site. Vom actualiza, de asemenea, „Data ultimei actualizări” în partea de sus a acestor Termeni. Vă recomandăm să consultați în mod frecvent acești Termeni pentru a fi informați cu privire la eventualele modificări. Continuând să accesați sau să utilizați Site-ul după ce am postat o modificare, indicați că sunteți de acord să respectați Termenii modificați. Dacă Termenii modificați nu sunt acceptabili pentru dvs., singura dvs. soluție este să încetați să utilizați site-ul.

Utilizatorii care au un nume de utilizator și o parolă vor fi notificați cu privire la modificările aduse termenilor și condițiilor aplicabile în momentul autentificării prin intermediul unui blocator de pagini, care va necesita confirmarea și/sau acceptarea.

Conținutul utilizatorului, tranzacții, numele de utilizator și parole

Conținutul utilizatorului

Dacă acest site vă permite să postați sau să încărcați comentarii sau orice alt conținut pe site, atunci următorii termeni suplimentari sunt aplicabili utilizării dvs. și sunt acceptați prin prezenta de către dvs. Dumneavoastră înțelegeți faptul că toate informațiile, conținutul, textul, datele, mesajele sau alte materiale, indiferent dacă sunt postate pe site sau transmise în mod privat ("Conținutul utilizatorului") sunt responsabilitatea persoanei, de la care provine conținutul utilizatorului. Dumneavoastră sunteți responsabil(ă) pentru întregul conținut al utilizatorului pe care îl postați, transmiteți sau îl puneți la dispoziție în alt mod pe site sau altora. Dumneavoastră recunoașteți și sunteți de acord cu faptul că trebuie să evaluați și să suportați toate riscurile asociate folosirii oricărui conținut al utilizatorului, inclusiv orice încredere în exactitatea sau exhaustivitatea conținutului utilizatorului. Noi nu controlăm conținutul utilizatorului și nu vom fi răspunzători în niciun fel pentru orice conținut al utilizatorului, inclusiv, dar fără limitare la orice erori sau omisiuni sau pentru pierderi sau daune de orice fel, suferite ca urmare a folosirii oricărui conținut al utilizatorului. Cu toate că noi nu putem revizui fiecare comunicare sau informație și nu suntem responsabili pentru ceea ce cuprinde orice conținut al utilizatorului, avem dreptul de a șterge sau edita conținutul utilizatorului pe care îl considerăm, la discreția noastră exclusivă, ca fiind ilegal, abuziv, defăimător, încălcând orice drept al unei terțe părți sau care este inacceptabil din alte privințe.

Cu excepția cazului în care specificați altfel, orice conținut al utilizatorului nu este confidențial și nici acoperit de vreun drept de proprietate. Prin prezenta ne acordați sau ne garantați că proprietarul conținutului utilizatorului ne-a acordat un drept la nivel mondial, perpetuu, irevocabil, neexclusiv, fără drepturi de autor, de a folosi, vinde, reproduce, publica, crea lucrări derivate, afișa, distribui și transmite conținutul utilizatorului sub orice formă, cunoscută în prezent sau dezvoltată ulterior, pe întreaga durată a oricăror drepturi care pot exista în respectivul conținut al utilizatorului, în orice scop, și de a publica numele proprietarului asociat acestuia.

Tranzacții prin intermediul site-ului

Pentru orice parte a site-ului, care vă permite să plasați comenzi sau să efectuați tranzacții cu noi în alt mod, termeni și condiții suplimentare pot fi aplicabile respectivei tranzacții și, dacă da, acești termeni suplimentari vor fi afișați pe site-ul web relevant. Acești termeni și condiții suplimentare nu aduc atingere acestor Termeni. Statele Unite ale Americii și alte guverne reglementează importul și exportul de produse și informații. Dumneavoastră sunteți de acord cu faptul că, în măsura în care acest legi sunt aplicabile pentru dvs. sau tranzacției pe care doriți să o efectuați cu noi, veți respecta toate aceste legi și reglementări privind importul și exportul și că nu veți importa, exporta sau reexporta produsele sau serviciile achiziționate sau vândute prin intermediul site-ului către țări sau persoane, care sunt interzise de legile aplicabile privind controlul importurilor și exporturilor. Prin încheierea unei tranzacții cu noi prin intermediul acestui site, ne declarați faptul că nu vă aflați într-o țară în care un astfel de import/export este interzis sau că sunteți o persoană fizică sau juridică, căreia îi este interzis un astfel de import/export. Dumneavoastră sunteți responsabil(ă) pentru conformitatea cu legislația jurisdicției dvs. locale privind importul, exportul sau reexportul.

Nume de utilizator și parole

Dacă acest site vă permite să luați sau să utilizați un nume de utilizator și o parolă pentru a accesa caracteristicile acestui site, atunci sunteți de acord să utilizați site-ul exclusiv în scopuri legitime. Atunci când vă înregistrați pentru un nume de utilizator, sunteți de acord cu faptul că (i) veți folosi numai informații exacte și adevărate despre dvs. înșivă și nu veți imita nicio altă persoană sau vă veți asuma o identitate falsă, (ii) ne veți notifica imediat despre orice utilizare neautorizată a parolei dvs., a numelui dvs. de utilizator sau a site-ului, sau despre orice altă încălcare a securității (trimiteți-ne notificarea dvs. prin intermediul secțiunii de contact a acestui site), și (iii) nu veți divulga sau împărtăși numele dvs. de utilizator sau parola dvs. cu nicio altă persoană. Sunteți de acord să vă asumați și să suportați întreaga responsabilitate pentru toate riscurile, care decurg din utilizator site-ului de către dvs. și de către orice altă persoană care vă folosește numele de utilizator și parola.

Conținutul terților, linkuri către alte site-uri

Noi nu avem și nici nu ne asumăm vreo responsabilitate pentru orice conținut alt terților, care ar putea fi disponibil prin intermediul site-ului și nici pentru conținutul asociat site-ului printr-un link sau care este accesat printr-un link din site sau la care se face referire în site. Noi nu ne exprimăm nicio opinie despre, nu recomandăm sau aprobăm un astfel de conținut și nu vom avea nicio răspundere în legătură cu acesta. Dacă facem linkuri către site-uri web ale terților, dvs. veți utiliza respectivele site-uri web pe propriul risc. Vă recomandăm să citiți politicile acestor site-uri web și să analizați modul în care aceste site-uri web pot prelucra date de identificare personală referitoare la dvs.

Notificare și eliminare

Vă rugăm să folosiți https://www.adama.com/romania/ro/contact  pentru toate notificările privind pretinsa încălcare. 

Toate notificările, care nu respectă procedura prevăzută în acești Termeni, nu vor primi niciun răspuns. Noi vom procesa și investiga notificările privind presupusele încălcări și vom lua măsurile adecvate în conformitate cu legile aplicabile. La primirea notificărilor, vom acționa pentru a elimina sau dezactiva accesul la orice material, care se dovedește a încălca sau a face obiectul unei activități de încălcare și vom acționa în direcția eliminării sau dezactivării accesului la orice referință sau link către materialul sau activitatea, despre care s-a constatat că încalcă.

Dacă sunteți de părere că lucrarea dvs. a fost copiată într-un mod, care constituie o încălcare, vă rugăm să ne furnizați următoarele informații:

  • O semnătură fizică sau electronică a persoanei autorizate să acționeze în numele proprietarului unui drept de proprietate intelectuală, despre care se presupune că a fost încălcat;
  • o descriere a lucrării protejate prin drepturi de autor, despre care pretindeți că a fost încălcată;
  • o descriere a locului în care se găsește pe site materialul despre care pretindeți că încalcă;
  • adresa dvs., numărul de telefon și adresa de e-mail și toate celelalte informații, care ne sunt necesare pentru a vă putea contacta;
  • o declarație din partea dvs., potrivit căreia considerați cu bună-credință că utilizarea contestată nu este autorizată de proprietarul dreptului de proprietate intelectuală sau de lege;
  • o declarație din partea dvs., potrivit căreia informațiile din notificarea dvs. sunt corecte și că dvs. sunteți proprietarul dreptului de proprietate intelectuală sau sunteți autorizat(ă) să acționați în numele proprietarului unui drept exclusiv, despre care se presupune că este încălcat.

Drepturi de proprietate intelectuală

Dumneavoastră ar trebui să presupuneți să site-ul i toate părțile acestuia sunt protejate de legi privind drepturile de autor, mărcile comerciale, concurența neloială și de alte legi, cu excepția cazului în care se menționează altfel și nu pot fi utilizate fără permisiunea noastră scrisă, cu excepția celor prevăzute în acești Termeni. Dumneavoastră recunoașteți că orice proprietate intelectuală (inclusiv dreptul de autor) asupra site-ului și a tuturor părților sale este deținută de noi sau de creatorul inițial. Cu condiția să acceptați acești termeni, puteți accesa, descărca sau utiliza materialele de pe acest site pentru propriul uz necomercial. Dumneavoastră nu veți dobândi niciun drept asupra site-ului sau asupra oricărui material de orice natură, care este publicat pe site. Nu aveți voie să înglobați site-ul în alte site-uri web și nici să copiați, să prezentați, să licențiați, să publicați, să descărcați, să încărcați, să trimiteți sau să îl faceți perceptibil în orice alt mod fără acordul nostru scris prealabil.

Mărcile comerciale, mărcile de servicii și siglele ("Mărcile comerciale") utilizate și afișate pe acest site sunt mărci comerciale înregistrate și neînregistrate ale ADAMA și ale altora. Cu excepția cazului în care se specifică altfel, nimic de pe acest site nu acordă vreo licență sau vreun drept de utilizare a oricărei mărci comerciale fără permisiunea noastră scrisă. Cu excepția cazurilor indicate în mod explicit pe site, denumirea ADAMA sau oricare dintre siglele noastre nu pot fi utilizate în niciun fel fără permisiunea noastră scrisă prealabilă.

Informații confidențiale și informații acoperite de drepturi de proprietate

Noi încercăm să oferim publicului un acces larg la informații despre produsele și serviciile noastre. Făcând acest lucru, intenția noastră nu este aceea de a renunța orice proprietate intelectuală sau la alte drepturi pe care le-am putea avea asupra informațiilor, care se găsesc pe acest site. Noi avem implementate politici și proceduri, care sunt concepute pentru a împiedica divulgarea pe acest site de informații, pe care le considerăm a fi confidențiale sau acoperite de drepturi de proprietate. Cu toate acestea, dacă obțineți în orice moment informații confidențiale sau acoperite de drepturi de proprietate de pe acest site, sunteți de acord să nu utilizați sau să divulgați oricui altcuiva nicio informație confidențială sau acoperită de drepturi de proprietate, pe care ați putea-o obține de pe acest site și să distrugeți orice copii ale informațiilor, în orice formă, care se află în posesia dvs.

Exonerarea de garanții și răspundere

Noi depunem eforturi rezonabile pentru a ne asigura că informațiile furnizate pe site sunt corecte și actualizate. Cu toate acestea, aceste informați pot conține inexactități sau erori de tipar sau pot fi perimate. Ne rezervăm dreptul de a elimina, modifica, corecta și îmbunătăți site-ul și toate părțile acestuia sau de a vă închide contul (dacă aveți unul) și de utilizarea site-ului de către dvs., din orice motiv, în orice moment și fără o notificare prealabilă, fără a informa în mod specific despre orice astfel de modificare și fără a elimina informațiile învechite sau a le caracteriza ca atare.

Anumite declarații cuprinse în acest site sunt „declarații prospective”, cum ar fi declarațiile referitoare la rezultatele financiare anticipate, performanța actuală și viitoare a produselor, aprobările de reglementare, planurile de afaceri și financiare și alte fapte neistorice. Aceste declarații se bazează pe așteptările actuale și pe informațiile disponibile în prezent. Cu toate acestea, performanța noastră și rezultatele noastre pot diferi față de cele descrise sau insinuate în aceste declarații prospective. Factorii, care ar putea cauza sau contribui la astfel de diferențe includ, printre altele: concurența; cheltuielile neprevăzute legate de protecția proprietății intelectuale, chestiunile de reglementare și acceptarea publică a biotehnologiei și a altor produse tehnologice; succesul cercetării și al dezvoltării; litigiile; evoluțiile legate de operațiunile externe; achizițiile; prețurile mărfurilor; reglementările; capacitatea noastră de a obține finanțare și plata pentru produsele noastre; vremea, dezastrele naturale și accidentele; precum și alte riscuri și factori. Nu ar trebui acordată o încredere necuvenită acestor declarații prospective, care sunt actuale doar la data postării lor pe acest site. Noi declinăm orice intenție sau obligație actuală de a actualiza orice declarații prospective sau oricare dintre factorii, care pot afecta rezultatele reale.

Sunteți de acord că utilizați site-ul nostru pe propriul risc și că acesta vă este furnizat „ca atare” și „așa cum este disponibil”. Noi nu dăm nicio declarație și nu oferim nicio asigurare sau garanție, explicită sau implicită și în temeiul oricărei teorii legale, cu privire la exhaustivitatea sau exactitatea oricăror informații de pe acest site sau posibilele utilizări ale acestuia, despre disponibilitatea site-ului, a funcțiilor acestuia, despre vandabilitate, potrivirea pentru un anumit scop și neîncălcarea și/sau faptul că site-ul și infrastructura pe care rulează sunt lipsite de viruși și alte programe software dăunătoare.

Nici noi și nici vreuna dintre companiile și afiliații din grupul nostru și nicio altă parte, care este implicată în crearea, producerea sau furnizarea acestui site către dvs. nu vom fi răspunzători în temeiul oricărei teorii juridice pentru orice daune (inclusiv directe, accidentale, de consecință, indirecte, punitive sau daune speciale) legate de utilizarea de către dvs. a acestui site sau de încrederea în orice informație sau material accesat prin intermediul acestuia sau al oricărui alt site web prin orice alt hyperlink, accesul sau incapacitatea dvs. de a accesa site-ul sau orice erori sau omisiuni în conținutul site-ului.

Unele jurisdicții nu permit excluderea anumitor  răspunderi sau garanții implicite, astfel încât excluderile de mai sus s-ar putea să nu vi se aplice.

Despăgubire

Dumneavoastră sunteți de acord să ne apărați, să ne despăgubiți și să ne țineți pe noi și pe companiile și afiliații din grupul nostru, precum și pe orice parte implicată în crearea, producerea sau livrarea acestui site față de și împotriva tuturor daunelor, pretențiilor și cheltuielilor, inclusiv onorariile rezonabile ale avocaților, care decurg din utilizarea greșită a acestui site sau a oricăror informații preluate sau obținute de pe site sau din transmiterea de către dvs. a conținutului utilizatorului (astfel cum este definit mai sus) pe site.

Legi și reglementări locale

Noi nu declarăm, nu asigurăm sau garantăm că materialele de pe acest site sunt adecvate sau disponibile pentru utilizare în toate țările din întreaga lume, de unde pot fi vizualizate. Accesul la acest site din țările în care conținutul acestuia este ilegal este interzis. În măsura în care oricare dintre acești Termeni nu ar fi aplicabil în conformitate cu legislația locală din țara din care este vizualizat site-ul, acel termen va fi separat de Termeni, iar restul Termenilor vor rămâne în deplină vigoare. Vizualizarea acestui site din țări în care conținutul său este ilegal, dacă este cazul, este strict interzisă.

Traduceri

Orice traducere a acestor termeni și condiții într-o limbă locală este destinată doar pentru confortul dvs., iar versiunea în limba engleză a termenilor și condițiilor este versiunea, care guvernează exclusiv relația juridică și termenii de utilizare dintre dvs. și ADAMA. În cazul oricărei neconcordanțe între versiuni, versiunea în limba engleză va prevala.