Hoppa till huvudinnehåll
Porträttbild Andreas Mårtensson

Andreas Mårtensson ny Agronomy Support Manager för ADAMA Sverige

Andreas Mårtensson är ny Agronomy Support Manager och kommer ansvara för teknisk support och försäljning av våra produkter i Sverige och delar av Danmark
Porträttbild Andreas Mårtensson

Andreas Mårtensson är ny Agronomy Support Manager och kommer ansvara för teknisk support och försäljning av våra produkter i Sverige och delar av Danmark. Andreas kommer senast från HIR Skåne där han varit mässansvarig för Borgeby Fältdagar.  

- Vi är väldigt glada att Andreas börjar hos oss, hans bakgrund och personlighet är en fullträff för oss på ADAMA. Hans genuina intresse och kompetens inom växtodling, i kombination med ett stort nätverk, kommer bidra mycket positivt till ADAMA och för vårt team, säger Sonny Jenssen, Area manager ADAMA Nordics. 

- Jag är väldigt glad för att få börja jobba för ADAMA säger Andreas. I hela mitt yrkesverksamma liv har jag varit inom den agrara sektorn, växtodling har varit det jag intresserat mig mest av. Jag ser en stor potential inom den svenska växtodlingen. Jag ser ADAMA som ett av de ledande företagen inom växtskydd som kan hjälpa svenska lantbrukare att fortsätta skörda framgångar, säger Andreas Mårtensson” 

Andreas började sin tjänst 1 oktober och kommer utgå från sitt hemmakontor strax utanför Kristianstad.   

Kontaktuppgifter till Andreas 

Mobil: +46 73 246 82 43

E-post: andreas.martensson@adama.com