Hoppa till huvudinnehåll
Rikard och Lars

Personalförändringar hos oss

Just nu sker personalförändringar hos oss på ADAMA. Rikard Larsson och Lars Kruse Andersen, båda Account/Technical Support Managers, går vidare mot nya utmaningar.
Rikard och Lars

Rikard Larsson kommer att börja arbeta heltid på sin gård i Fornåsa, Östergötland.  "Jag ser tillbaka med stor tacksamhet och glädje på mina 9 år på ADAMA. Det har varit lärorikt och framför allt roligt att vara med och bidra till utvecklingen av svenskt lantbruk. Jag kommer sakna alla fina samarbeten jag haft i mitt jobb men hoppas att få träffa er i andra sammanhang framöver".

Lars Kruse Andersen kommer börja jobba på Barenbrug som rådgivare inom gräsfröodling. "Jag är tacksam för alla roliga år på ADAMA. 11 år är kanske lång tid men för min del har det gått snabbt. Jag är tacksam för alla bekantskaper och kontakter jag har haft i Sverige. Att komma till Sverige som dansk var ett stort steg för min del men jag har känt mig väl mottagen. It is a small world - så förhoppningsvis kommer jag att träffa er någonstans i lantbruksvärlden i framtiden".

Rikard och Lars jobbar till och med 25 februari.

1 april kommer Niclas Sjöholm att ta över som Agronomy Support Manager. Niclas kommer senaste från Växtråd på Lantmännen lantbruk.

 

Kontakt:

Sonny Jenssen

e-post: sonny.jensen@adama.com

mobil: +45 21 259 027