Overslaan en naar de inhoud gaan
Jocelyn Bakker

Even voorstellen: onze nieuwe medewerker Jocelyn

Sinds januari 2023 is Jocelyn Bakker werkzaam als de nieuwe Marketing Campaign Manager van ADAMA Northern Europe in de Benelux. Zij zal verantwoordelijk zijn voor het opzetten en managen van campagnes.
Jocelyn Bakker

''We zijn erg blij dat Jocelyn het Benelux team komt versterken. Haar studie en persoonlijkheid sluiten prima aan bij deze functie en we zijn er dan ook van overtuigd dat zij een zeer positieve bijdrage zal leveren aan ADAMA en ons team'', zegt Kees Jan Nell, Area Manager ADAMA Benelux.

‘’Ik heb altijd willen werken in een sector waarbij je in iemands primaire behoeften voorziet of een steentje bijdraagt aan de maatschappij'', zegt Jocelyn. ''Ik zie ADAMA als een van de toonaangevende bedrijven op het gebied van gewasbescherming, die boeren kan helpen succes te blijven oogsten’’. Jocelyn geeft aan dat ze het ook leuk vind om haar agrarische kennis te ontwikkelen. ‘’Ik heb geen agrarische achtergrond. Maar met mijn marketing achtergrond en de samenwerking met een goed technisch Benelux team, moet dat helemaal goed komen!’’

Jocelyn begon haar functie op 9 januari en zal deels werken vanuit huis, en deels vanuit het kantoor in Leusden, in Nederland.

Dit zijn de  contactgegevens van Jocelyn:

Mobiel: +31 6 26 09 73 84

E-mail: jocelyn.bakker@adama.com