Pereiti į pagrindinį turinį
Adama Agrovizija 2019 cover.jpg

Nuo 1945 metų veikianti ir 5-erių metų jubiliejų švenčianti ADAMA parodoje Agrovizija

-
Adama Agrovizija 2019 cover.jpg

Š.m. birželio 26-28d. vykusioje žemės ūkio technologijų parodoje Agrovizija'2019, dalyvavome jau 7-ąjį kartą. Šiemet 20 arų plotą užimančio ADAMA stendo svečiams pateikėme visą paketą apimančių veiklų:

  • pristatėme ADAMA technologijas, taikomas ne tik Lietuvoje, bet ir Vokietijoje, Anglijoje bei Olandijoje;
  • pristatėme javų, rapsų, pupų, žirnių demo ekspozicijas;
  • teikėme profesionalius augalų apsaugos patarimus;
  • seminarų metu pristatėme rinkoje naują produktą - paviršiaus aktyviąją medžiagąGROUNDED;
  • norintys galėjo įsiamžinti šventinėje #ADAMA5 foto zonoje ir pasiimti atminimo nuotrauką;
  • ir žinoma, kokia šventė, bet 5-erių metų akcento - širdelių blynų, kuriais mėgavosi ir dideli, ir maži.

Specialiai šios parodos svečiams sukūrėme ir išleidome birželio 26 ir 27 dienos laikraščius. Juose svarbiausios naujienos, technologijos, ir Jūsų brangūs lankytojai akimirkos.

Generalinė direktorė Erika Povilionienė
"Beveik 10 metų esu šioje įmonėje. Kai pradėjau dirbti, įmonė vadinosi Makhteshim Agan ir jau 5 metai, kai ji pervadinta į naują pasaulinį prekinį ženklą – ADAMA. Džiaugiuosi, kad per tuos 5, palyginus, neilgus metus ADAMA prekinis ženklas tapo vienu žinomiausių Baltijos šalyse. ADAMA kompanija yra dinamiška, inovatyvi, kasmet įgyvendinanti ir rinkai pateikianti daug naujų projektų.
Kai pradėjau dirbti Makhteshim Agan Northern Europe, įmonė buvo nedidelė. Tuomet žinojome vos keletą produktų – Agil ir Sultan. Nebuvo lengva vystyti verslą konkurencingoje Baltijos rinkoje. Turėjome iškeltą užduotį – pateikti rinkai kuo daugiau naujų produktų, kad būtume patrauklūs ūkininkams. Kai turi ką pasiūlyti partneriams ir galutiniam vartotojui, esi įdomus, reikalingas ir žinomas. Ypač didelį šuolį padarėme Lietuvoje 2013-2016 metų laikotarpiu – apyvarta išaugo beveik 3 kartus.
Kitas sėkmės faktorius buvo UAB įkūrimas. Sukūrus logistikos sitemą Lietuvoje, atsirado operatyvus produktų pristatytmas distributoriams, augo mūsų komanda, reikėjo priimti greitus ir profesionalius sprendimus, tapome patrauklesni rinkai ir ūkininkams. Išmokome dirbti mažoje, bet ambicingoje komandoje, o mūsų darbo principai išliko tie patys: pagarba žmogui, kolegoms, partneriams.
Norėčiau akcentuoti, kad verslo sėkmę lydi tinkamų partnerių pasirinkimas. Mes į partnerystę žiūrime kaip į ilgalaikę investiciją. Sėkmė lydi tuomet, kai abi pusės patenkintos. Svarbu tikėti tuo, ką darai, išlaikyti pasitikėjimą ir siekti bendrų rezultatų. Visada kartoju ir kartosiu, kad ne įmonės vadovas kuria pridėtinę vertę, bet visi darbuotojai drauge. Noriu pasidžiaugti ir padėkoti dabartinei komandai, kuri yra mažiausia, lyginant su rinkoje esančiais didžiaisiais konkurentais, bet sugebanti ambicingai nešti sunkią užduočių ir darbų naštą.
Aš linkiu, kad ADAMA gyvuotų ne 5, 10, 50 metų, bet tol, kol bus reikalinga žemdirbiams. Galiu patikinti, kad ADAMA perspektyvos patrauklios ir įdomios. Kuriame ir greitai rinkai pristatysime naujus produktus, kurie dar labiau sustiprins augimo technologijas tiek stambiam, tiek smulkiam vartotojui".

Mūsų stendą aplankė garbingi svečiai - Lietuvos Respublikos Seimo Pirmininkas Viktoras Pranckietis , LAMMC direktorius Gintaras Brazauskas , parodos organizatoriai ir bandyminius laukelius puoselėję darbuotojai, verslo partneriai iš Lietuvos, Latvijos bei Estijos, kolegos iš Olandijos, Danijos ir Baltarusijos, ir svarbiausi dalyviai - ūkininkai ne tik iš Lietuvos, bet ir iš kitų artimų Europos šalių.

Nr.1 - 2019.06.26

-

Nr.2 - 2019.06.27

-