Pereiti į pagrindinį turinį
Listen > Learn > Deliver

Listen.Learn.Deliver.

Listen > Learn > Deliver
Listen > Learn > Deliver

Nuolat galvodami apie ūkininkus, verslo partnerius, kompanijos darbuotojus ir visų jų poreikius, keičiamės ir mes patys - ADAMA kompanija.

Įsiklausyti > Sužinoti > Suteikti
Listen > Learn > Deliver

Tai naujasis 2020-ais metais gimęs ADAMA pasižadėjimas ūkininkams, žemės ūkio bendrovėms ir mūsų kompanijos darbuotojams. Trys paprasti žodžiai. Tačiau būtent jie gali reikšmingai įtakoti viso pasaulio žemės ūkį ir tuo pačiu metu užtikrinti tvarią mūsų įmonės veiklą.

Patikimumas, saugumas, perspektyvus planavimas – mūsų iššūkiai gerinant ūkininkų ir jų šeimų gyvenimo kokybę.

Kiekvienas ūkininkas sunkiu darbu, paprasčiausiai, siekia naudos – užauginti gerą derlių, sustiprinti verslą, gerinti žemės naudmenas bei prisidėti prie tolesnio žemės ūkio vystymosi. Visa tai skatina mus nuolat ieškoti būdų, kaip padėti ūkininkams pasiekti šiuos tikslus. Mes siūlome pagalbą ir konsultacijas pačiais įvairiausiais klausimais – nuo sėjos iki verslo reikalų. Drauge stengiamės suprasti jūsų poreikius, augti, tobulėti bei keistis.

ADAMA pasiruošusi dirbti su ūkininkais kartu - juk visi mes siekiame tų pačių tikslų, kartu ieškome būdų, kaip paprastai ir efektyviai užauginti derlių. Žemės ūkis – labai svarbi gyvenimo dalis, mes visi nuo jo priklausome.

Jūsų ADAMA