Mergi la conţinutul principal
Intership

ADAMA lansează înscrierile în programul de internship

Căutăm interni la ADAMA
Intership

ADAMA România contribuie activ la ridicarea nivelului de pregătire și de implicare a tinerilor care doresc să-și dezvolte o carieră în agricultură, fie că aleg să lucreze în ferme sau în cadrul unor companii din agribusiness.

Astfel, ADAMA le oferă studenților interesați posibilitatea de a participa la programul de internship dezvoltat de companie și de a intra în contact direct cu mediul de afaceri din agricultură, cu realitățile de business și cu tendințele pe piața muncii din acest sector, inclusiv cu responsabilitățile specifice unui job dintr-o companie multinațională – totul în vederea dezvoltării unei viitoare cariere în domeniu.

 

Detalii program

Programul de internship se desfășoară până la sfârșitul anului 2023, pe o perioadă de minimum o lună până la 3 luni, într-unul din departamentele: Marketing, Development & Tehnic, Logistică și Comercial.

Programul se adresează studenților, masteranzilor și doctoranzilor din facultăți și universități cu profil agricol din toată țara

Stagiile de practică se vor derula la sediul ADAMA România din Voluntari, jud. Ilfov (departamentele Marketing, Develpment & Tehnic și Logistică), precum și în toate regiunile țării, în cadrul activităților pe teren desfășurate de către echipa comercială ADAMA.

La finalul perioadei de internship, pe baza activităților realizate în cadrul programului, participanții vor primi adeverințe de practică și recomandări privind dezvoltarea profesională din partea specialiștilor ADAMA. 

 

Înscrieri

Tinerii interesați se pot înscrie în programul de internship ADAMA România începând cu luna mai, pe tot parcursul anului.

Pentru a se înscrie în program, tinerii sunt invitați să își trimită CV-ul actualizat pe adresa: cariere.romania@adama.com, alături de o scurtă motivație privind participarea la program, cu menționarea departamentului în care doresc să realizeze stagiul de practică și perioada vizată.

Specialiștii ADAMA România vor răspunde tuturor candidaților în termen de maximum 15 zile de la primirea aplicațiilor.