Mergi la conţinutul principal
Cariere2

Cariere

Cei mai buni oameni din domeniu.

Posturi vacante: ADAMA România recrutează acum, pentru cea mai profesionistă echipă din sectorul protecției plantelor din România:

  • Reprezentanți Tehnici pentru județele TULCEA, CONSTANȚA, BRĂILA, ILFOV, DÂMBOVIȚA, TELEORMAN, GIURGIU, CĂLĂRAȘI, IALOMIȚA.

Căutăm oameni mobili, energici, motivați, pozitivi și cu experiență în agricultură pentru întărirea relației noastre cu fermierii. 

Daca doriți să faceți parte din echipa noastră, vă rugăm să ne trimiteți CV-ul, precizând postul pentru care sunteți interesat, la adresa de e-mail Cariere.Romania@adama.com.

Munca enormă depusă pentru a le oferi fermierilor din întreaga lume cele mai bune produse pentru protecția plantelor a fost misiunea noastră de peste jumatate de secol. Credem că realizarea cu succes a cifrei de afaceri propuse este posibilă doar prin dedicația fiecăruia dintre angajați. Operațiunile noastre s-au extins în peste 100 de țări și am devenit una dintre cele mai mari companii furnizoare de produse pentru protecția plantelor, cu eforturile comune depuse de întreaga echipă.

Angajăm cei mai talentați și responsabili oameni și oferim posibilitatea evoluției profesionale dar și un mediu adecvat dezvoltării personale. Tindem spre excelență – la nivel individual, departamental și la nivel de companie – iar asta stă la baza strategiei noastre. Încurajăm abordările inovative și ținem cont de schimbările care ne plasează cu mult înaintea competiției.

ADAMA Agricultural Solutions oferă un mediu de lucru unic, combinând avantajele unei culturi corporatiste avansate și contribuția individuală informală, flexibilă. Crezul nostru, conform căruia oamenii sunt cei care contează, a construit un mediu de lucru dinamic unde satisfacția personală și oportunitațile de dezvoltare profesională reprezintă obiective importante pentru noi.