Pachet Trinity

Curățenia din toamnă asigură liniștea din primăvară

Mod de acțiune și recomandări de aplicare

Trinity SC

•Trinity este un erbicid creat special pentru controlul atât al buruienilor dicotiledonate cât și al buruienilor monocotiledonate din toamnă.

•Trinity este destinat exclusiv erbicidarii în toamnă a cerealelor.

•Trinity se recomandă a fi aplicat în fenofaza de 1-3 frunze a culturii, perioadă în care aceasta poate fi sensibilă la alte tipuri de erbicide (hor-monale).

•Oferă avantajul unei formulări moderne ce conține o serie de coformulanți și adjuvanți care potențează la maxim sinergia celor trei substanțe active.

•Preluarea foarte rapidă atât prin rădăcini cât și prin frunze, generează un efect vizibil rapid, cât și un efect remanent la nivelul solului ce protejează cultura de eventuale reinfestări pri-măvara.28

De ce erbicidarea în toamnă la cereale cu TRINITY

În urma studiilor nevoilor fermierilor pentru culturile de cereale, ADAMA a regândit ce vrea piața din punct de vedere tehnic și comercial pentru combaterea buruienilor monocotiledonate și decotiledonate cât mai devreme.

ADAMA, împreună cu fermierii, au ajuns la concluzia că este necesar:

✓un produs care să combată un spectru cât mai larg de buruieni, fără a fi nevoie de un partener în amestec,

✓un produs care să combată și buruienile cu început de rezistență la erbicidele ALS un produs care să aibă un impact asupra mediului cât mai redus,

✓un produs cu activitate reziduală deja demonstrată.

Ce este Trinity?

•Erbicid rezidual cu spectru larg de acțiune

•Trei s.a. care și-au dovedit în timp eficacitatea

•Clortoluronul îmbunătățește calitățile substantelor active: diflufenican și pendimetalin

•Singura opțiune pentru combaterea atât a dicotiledonatelor, cât și monocotiledonatelor anului următorDiflufenican40 g/l (80 g/ha)CTU250 g/l500 g/ha)Pendimethalin300 g/l (600 g/ha)

Lamdex Extra

Lamdex Extra (lambda-cihalotrin 25 g/kg) este un insecticid din grupa piretroizilor cu utilizare largă în culturile agricole. Produsul este versatil și flexibil în aplicare, putând fi utilizat individual sau în tank mix cu alte pesticide.Lamdex Extra are o puternică acțiune decontact și ingestie asupra unei game largi de dăunători. După aplicare substanța activă penetrează rapid cuticula insectei acționândasupra sistemului nervos, astfel dăunătorii încetează să se hrănească și mor.Lamdex Extra este omologat pentru contro-lul dăunătorilor problemă din principalele culturi agricole.

Trinity

Cultură   : Grâu, Orz, Secară, Triticale
Spectru de combatere   : Buruieni dicotiledonate și monocotiledonate
Doză   : 2,0 l/ha

Lamdex Extra

Cultură   : Grâu, Orz, Secară, Triticale
Spectru de combatere   : Afide ,Tripși, Gândacul ovăzului, Viermele roșu al paiului, Musca suedeză
Doză   : 0,3 kg/ha

Pachet pentru 20 hectare:

40 L Trinity SC, 6 Kg Lamdex Extra